Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 februarie 2019

Realizările profesionale au pentru tine un impact deosebit asupra întregii vieți. De mic copil visezi la ideea de carieră, iar acum aceasta începe să se materializeze. Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 februarie 2019

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 februarie 2019

Trebuie să fii mai precaută în raport cu propriile visuri. Fără să îți dai seama în mod exact cum se organizează lucrurile la nivel universal, integrezi cu succes orice concidență ciudată pe care îți este dat să o trăiești pe parcursul acestei zile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 februarie 2019

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială, mai ales în această perioadă tensionată pe care o traversezi.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 februarie

Este inutil și bolnăvicios să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 februarie 2019

Astăzi simți nevoia să te destăinui unei persoane dragi ție. Evenimentele de care ai parte în ultima perioadă te agită destul de mult din punct de vedere emoțional și ai nevoie de cineva care să te ajute să îți regăsești echilibrul interior. Azi afli că planurile pe care le ai pentru weekend se contramandează.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 februarie 2019

Combinația dintre iubire pasională și bani poate fi fatală atunci când vine vorba de o persoană atât de independentă ca tine. În plan profesional, având în vedere modul în care se petrec lucrurile, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 februarie 2019

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! Această perioadă din viața ta este dedicată sectorului personal. Este nevoie să iei o decizie definitivă în ceea ce privește relația pe care o ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 februarie 2019

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei când afli o veste proastă din partea unui membru al familiei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 februarie 2019

Astăzi vei fi tentată să exagerezi puțin modul în care te comporți doar pentru a oferi o finalizare unei situații în care te afli de ceva timp. Depui mult efort și implicare în proiectele sociale  în care ești implicată deoarece ai nevoie de o astfel de recunoștere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 februarie 2019

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 februarie 2019

Planeta Venus pulsează, din nou astăzi, în casa carierei. Din cauza inabilității de a spune ceea ce gândești, vei fi pusă la zid de persoane care au o capacitate intelectuală mult inferioară și această stare de fapt te va frustra destul de mult. În final, alegi să decurgi la o atitudine pașnică.
Articole astro