Horoscopul zilei de 1 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens. Astăzi, interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Nu te simți pregătită pentru ceea e urmează să trăiești. Această stare de spirit îți induce un sentiment de respingere față de tot ceea ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecventă cu privire la ceea ce alegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Deși negi cu vehemență acest lucru, chiar ai nevoie de timp să te ocupi de propriile nevoi. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de persoanele importante. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață deoarece te ajută să iei decizii importante pentru tine. Încă de dimineață oferi celor din jur o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei flirtra foarte mult cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Astăzi simți nevoia să te destăinui unei persoane dragi ție. Evenimentele de care ai parte în ultima perioadă te agită destul de mult din punct de vedere emoțional și ai nevoie de cineva care să te ajute să îți regăsești echilibrul interior. Azi afli că planurile pe care le ai pentru weekend se contramandează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Pentru a spune că te dezvolți din punct de vedere personal, este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Chiar dacă opinia celor din jur este contrară cu a ta, încearcă să vezi dincolo de aparențe.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior. Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură. Așa preferi să te protejezi.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 decembrie 2021

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Onorezi destul de bine poziția asumată față de o anumită persoană care te-a rănit. Acum reușești să fii mult mai detașată din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 decembrie 2021

În perioada aceasta alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Ai nevoie de noi obiective care să îți mențină concentrată atenția spre lucruri cu adevărat importante. Această zi este perfectă pentru a primi toată căldura pe care o regăsești în propriul cămin.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 decembrie 2021

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Această zi este intensă pentru tine din punct de vedere emoțional.
Articole astro