Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acest lucru este cel mai dificil din viața ta de până acum. Cu toate acestea, lucrul de care trebuie să ții cont este de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Un Săgetător prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile din viața ta.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional, știi asta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Starea de sănătate îți captează atenția. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 decembrie 2020

În acest început de săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Cu toate astea, sunt destul de multe momente când parcă ești ezitantă în raport cu anumite persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Alege cu grijă ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur deoarece este posibil să ieși mult prea rănită din anumite contexte. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă sau de frustare pe care îl resimți pe moment.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Ai ajuns la concluzia înțeleaptă că este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Deși aprecierea în plan profesional întârzie să apară, ești conștientă că nu trebuie să te mai definești prin prisma altora.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens. Te lași distrasă de lucruri care nu te caracterizează cu adevărat, iar asta înseamnă pierdere de timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care o ai pe parcursul acestei zile te ajută să dai un plus de culoare propriei vieți. În ciuda prejudecăților care te definesc, lași loc armoniei și acceptării necondiționate să îți dicteze acțiunile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 decembrie 2020

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți garantează întotdeauna dezamăgirea.
Articole astro