Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Combinația dintre iubire pasională și bani poate fi fatală pentru tine. Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induc apropierea emoțională față de cei din jur pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de weekend este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Atunci când vine vorba de carieră, reușești să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 decembrie 2018

În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Chiar dacă îți este greu să accepți acest adevăr, ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele de astăzi petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei. Din cauza acidității cu care ești tratată de anumite persoane, îți este greu să îți controlezi emoțiile. Familia și cariera te solicită peste măsură în această perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Stai destul de prost la capitolul decizional, știi asta. Cu toate astea, lucrul de care trebuie să ții cont întotdeauna, se află chiar sub ochii tăi. Este vorba despre a face orice este nevoie pentru a duce o viață echilibrată și armonioasă. Mai mult decît atât, resimți întotdeauna implicațiile pe care le au în viața ta, relațiile cu cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare din punct de vedere psihic. Ai multe probleme de rezolvat și nu ai timp de pierdut în postura de victimă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 decembrie 2018

De mic copil visezi la tot ceea ce înseamnă o carieră reușită, iar acum aceasta începe să se materializeze. Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. Lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Accepți cu maturitate laudele, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi în această zi și îți va scoate în cale oameni calzi și binevoitori. De asemenea, modul în care tu îi vei accepta în viața ta va aduce schimbări semnificative în anumite sectoare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 decembrie 2018

Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții, te-au ajutat să îți structurezi noi tabieturi. Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. Astăzi, în zodia ta, Venus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. 
Articole astro