Horoscopul zilei de 1 august 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 august 2023

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama că tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită din punct de vedere emoțional. În acest moment știi că ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere.   

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 august 2023

Interpretezi greșit anumite lucruri din cauză că analizezi absolut orice. Dacă o să mergi la birou, astăzi o să ai parte de întârzieri, frustrări și schimbări bruște de situații. Lucrurile par a fi din nou foarte dificil de îndeplinit. Este recomandată o pauză de la tot.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 august 2023

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 august 2023

Atunci când alegi să te compari cu cei din jur, îți dai seama că ieși mereu în pierdere. Un astfel de comportament nu te ajută să îți crești stima de sine, chiar dacă de fapt asta este intenția ta. Această zi va fi încărcată cu evenimente imprevizibile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 august 2023

Aprecierea pe care o poți primi din partea anumitor persoane pe care le denumești ca fiind un etalon te pot ajuta să stopezi nevoia de a fi foarte critică cu propria persoană. Cu fiecare zi care trece realizezi cât de mult îți sunt influențate alegerile de tot ceea ce gândești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 august 2023

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Nu mai fugi după aprecierea altora!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 august 2023

Atitudinea drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Această zi mai răcoroasă este potrivită pentru plimbări în aer liber.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 august 2023

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 august 2023

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induce apropierea emoțională față de cei din jur, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de început de lună august este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 august 2023

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 august 2023

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 august 2023

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață. Încă de dimineață îi încânți pe cei din jur cu o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei cocheta destul de mult cu o schimbare de strategie în raport cu anumite obiective.
Articole astro