Horoscopul zilei de 1 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 august 2022

Tentațiile de care ai parte în ultima perioadă nu sunt ușor de combătut. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, dar acestea nu sunt suficiente pentru ca tu să te simți împlinită din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 august 2022

Încă resimți energia atmosferei exuberante din weekend-ul care tocmai a trecut și te lași dusă de val. Încă spui ”pas” în fața anumitor obiective de îndeplinit pentru perioada următoare. Simți că ai nevoie de un repaus de la tot ceea ce trăiești, mai ales din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 august 2022

Tensiunile din relația personală îți creează o stare accentuată de disconfort. Cu toate astea, atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. Ai mare încredere în cel de lângă tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 august 2022

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 august 2022

Te îndepărtezi cu bună știință de multe persoane care au fost mereu acolo pentru tine și nu regreți că faci asta. Ai nevoie de lucruri noi și de persoane noi în viața ta. Ai învățat să te asculți și de aceea nu ajungi niciodată să fii dezamăgită de alegerile pe care le faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 august 2022

De cele mai multe ori potrivești cu măiestrie cuvintele, astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută în cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele, atât în carieră, cât și în familie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 august 2022

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei când afli o veste proastă din partea unui membru al familiei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 august 2022

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 august 2022

Tu ești singura care poate minimaliza modul în care te lași afectată de părerile celor din jur. Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 august 2022

De multe ori alegi să te înconjori de persoane superficiale cu care rezonezi pe alocuri, doar pentru că negi în profunzime anumite sentimente. A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este o sarcină care te vizează în mod direct. Nu ai de ce să te eschivezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 august 2022

Mustrările de conștiință nu își au locul atunci când acțiunile pe care le faci aduc binele în viețile altora. Chiar dacă de multe ori drumul pe care pășim este unul anevoios și plin de piedici, trebuie să fim conștienți că puterea din interiorul nostru poate fi ”descătușată.”

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 august 2022

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.
Articole astro