Horoscopul zilei de 1 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 august 2020

Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie. Ești epuizată din punct de vedere psihic din cauza unor situații asupra cărora nu deții control, dar ai încredere că vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a răzbi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 august 2020

Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou și vei fi din nou nevoită să oferi explicații celor dragi. Din păcate, dezorganizarea își spune cuvântul în această perioadă a vieții tale. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 august 2020

Tentațiile de care ai parte în ultima perioadă nu sunt ușor de combătut. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, dar acestea nu sunt suficiente pentru ca tu să te simți împlinită din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 august 2020

Starea ta de spirit de astăzi este una jovială. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli din punct de vedere profesional. Pentru a putea lua lucrurile mai în serios este important să îți dai seama de consecințele acțiunilor tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 august 2020

Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în mrejele lor. Chiar și atunci când este vorba de persoane care ți-au demonstrat în timp încrederea, ar fi indicat să rămâi cu o doză de scepticism. Majoritatea evenimentelor de astăzi te îndeamnă să îți asculți inima.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 august 2020

Tensiunile din relația personală îți creează o stare accentuată de disconfort. Cu toate astea, atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. Ai mare încredere în cel de lângă tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 august 2020

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare. Astăzi petreci o zi reușită alături de familie și prieteni.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 august 2020

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 august 2020

Aprecierea pe care o primești de la cei din jur îți îndreaptă privirea către propriul sine și te face să îți dai seama încă o dată cât de mult valorezi. Inspirația din plan profesional îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 august 2020

”Blochezi” accesul celor din jur la viața ta intimă deoarece nu îți dorești ca alte persoane să fie martore la problemele pe care le ai. Maturitatea de care dai dovadă de cele mai multe ori te recomandă pentru poziția de leader, dar tu nu îți dorești un astfel de statut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 august 2020

Anumite sfaturi pe care le primești de la persoane de încredere sunt chiar pertinente și îți oferă o ancoră spre acțiune. Responsabilitatea pentru fericirea celuilalt este resimțită destul de intens de tine, mai ales atunci când este vorba de relații importante pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 august 2020

În raport cu anumite persoane încă ești destul de ostilă în comportament, iar reproșurile nu întârzie să apară. Această zi de weekend se anunță capricioasă din punct de vedere meteorologic și de aceea alegi doar activități statice și care sunt în concordanță cu nevoia ta de a fi singură.
Articole astro