Horoscopul zilei de 1 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 august 2019

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 august 2019

Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli în relația personală. Cu toate astea, alegi să te complaci și preferi să te focusezi pe obiectivele profesionale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 august 2019

Având în vederea situația delicată în care te afli din punct de vedere psihic, recunoșterea propriilor nevoi este primordială în ceea ce te privește. Ai nevoie de noi ”ancore” pentru a-ți regăsi motivația să lupți pentru propriile visuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 august 2019

Familia și cariera te solicită destul de mult în această perioadă. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie și în același timp să rămâi ”conectată” la propriile nevoi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 august 2019

Îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 august 2019

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi în această zi și îți va scoate în cale oameni calzi și binevoitori. De asemenea, modul în care tu îi vei accepta în viața ta va aduce schimbări semnificative în anumite sectoare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 august 2019

Mustrările de conștiință nu își au locul atunci când acțiunile pe care le faci aduc binele în viețile altora. Chiar dacă de multe ori drumul pe care pășim este unul anevoios și plin de piedici, trebuie să fim conștienți că puterea din interiorul nostru poate fi ”descătușată.”  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 august 2019

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile și sfaturile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Trebuie doar să te încrezi în sine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 august 2019

Gândurile constructive și pozitive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Atunci când ți se oferă șansa să te remarci, expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci și tu, mai ales în contextul profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 august 2019

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama că tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită din punct de vedere emoțional. În acest moment știi că ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 august 2019

Ai nevoie de acțiuni punctuale și care să te scoată din starea de ”amorțire” în care te afli. Este vorba despre a face orice este nevoie pentru a duce o viață echilibrată și armonioasă. Mai mult decât atât, în această perioadă resimți implicațiile pe care le au în viața ta relațiile cu cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 august 2019

”Claritatea” de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare din punct de vedere psihic.
Articole astro