Horoscopul zilei de 1 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 august 2018

Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 august 2018

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 august 2018

Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să te destănui lor. Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de binele lor. De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 august 2018

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 august 2018

Maniera în care alegi să răspunzi provocărilor vieții denotă faptul că te-ai maturizat destul de mult. Capriciile și temerile de altădată lasă loc unei gândiri echilibrate și focusate. Chiar și atunci când vine vorba de relația personală, simți lucrurile la un alt nivel.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 august 2018

Tensiunile din relația personală îți creează o stare accentuată de disconfort. Atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. Chiar și acționând în acest fel, nu îți este garantată fericirea la care visezi dintotdeauna.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 august 2018

Tot ceea ce contează pentru tine sunt faptele. Nu ești genul de persoană care să creadă în promisiuni sau compromisuri. Atmosfera de la birou este destul de încărcată, iar dacă ai posibilitatea, este de preferat să îți iei liber după-amiază.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 august 2018

Astăzi ești foarte categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu sunt înțelese de anumite persoane, nu este cazul să devii intrusivă sau insistentă. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 august 2018

Tot la ce te poți gândi astăzi sunt momentele de relaxare pe care le vei petrece în concediul pe care urmează să ți-l iei. Nu mai poți să te concentrezi asupra sarcinilor de la birou. Starea de oboseala este mult prea accentuată pentru a reuși să te echilibrezi de la sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 august 2018

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 august 2018

viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli din punct de vedere profesional. Stai foarte prost la capitolul decizional, știi asta. Este de preferat să îți rezervi timp pentru a analiza opțiunile pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 august 2018

Tot ceea ce îți dorești de la cel de lângă este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel îți oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.
Articole astro