Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induce apropierea emoțională față de cei din jur, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de început de lună este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în mrejele lor. Chiar și atunci când este vorba de persoane care ți-au demonstrat în timp încrederea, ar fi indicat să rămâi cu o doză de scepticism. Majoritatea evenimentelor de astăzi te îndeamnă să îți asculți inima.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață. Încă de dimineață îi încânți pe cei din jur cu o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei cocheta destul de mult cu o schimbare de strategie în raport cu anumite obiective.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Astăzi reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană și nimic nu îți aduce mai mare plăcere decât un vin bun și cartea preferată.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior. Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură. Așa preferi să te protejezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Un Jupiter plin de inspirație și destul de energetic te va ghida pe parcursul întregii zile. Ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te ”forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi. Te lași dusă de val și nu opui ”rezistență” în fața flirturilor care te vizează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie. Ești epuizată din punct de vedere psihic din cauza unor situații asupra cărora nu deții control, dar ai încredere că vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a răzbi.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 aprilie 2021

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 aprilie 2021

În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea, dar acest lucru nu este suficient pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui.
Articole astro