Horoscopul zilei de 1 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acest lucru este cel mai dificil din viața ta de până acum. Cu toate acestea, lucrul de care trebuie să ții cont este de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional, știi asta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci și tu.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 aprilie 2018

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Această zi este intensă pentru tine din punct de vedere emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Astrele lucrează în favoarea ta. Starea de confuzie în care ai trăit în ultima perioadă începe să se estompeze. Claritatea de care ai parte este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Aceastăe senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Realizările profesionale au pentru tine un impact deosebit asupra întregii vieți. De mic copil visezi la ideea de carieră, iar acum aceasta începe să se materializeze. Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanţă - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Niciodată viața nu ți s-a părut mai ușor de îndurat decât acum. Lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională și siguranță de sine. Aceste două stări este tot ceea ce ai nevoie pentru a rămâne motivată în tot ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Începutul primăverii aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Profită!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social. Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Capriciile de altădată ți se par neacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Astăzi ești foarte categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli în relația personală.

Pesti

Horoscop zilnic Peşti - horoscop azi, 1 aprilie 2018

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială în ceea ce te privește.
Articole astro