Horoscopul zilei de 21 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 iunie 2019

Astăzi nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Tot ce îți dorești după serviciu este să rămâi acasă pentru a citi sau a te odihni. Este binevenită o asemenea pauză de la tot ceea ce înseamnă mediu social. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 iunie 2019

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur și aceasta postură te face să te simți plăcut și plăcută. Cu toate astea, evenimentele care au avut loc în viața personală te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 iunie 2019

Sentimentele pe care le ai pentru partener sunt sincere și autentice. Nimic din comportamentul tău nu denotă altceva. Cu toate astea, el este destul de posesiv și suspicios în ceea ce te privește. Curiozitatea de care dai dovadă mereu la birou te ajută să te remarci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 iunie 2019

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Marte îți dă curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 iunie 2019

Prezența preponderentă a lui Saturn în casa relațiilor readuce haosul în viața ta. Deși ideea de împăcare cu o anumită persoană îți surâde, ai senzația totuși că nu te simți confortabil cu această perspectivă. Îți este frică să riști din nou doar pentru a face ceea ce îți dictează inima.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 iunie 2019

Lumea exterioară pare a fi aproape distorsionată de puterea sentimentelor tale. Astăzi parcă îți este un pic ”frică” să te apropii de alte persoane, însă ai face bine să nu lași aceste sentimente să te copleșească. Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 iunie 2019

Încearcă să fii mai tenace! Abilitățile tale de lider îi consternează uneori pe cei care își doresc să nu ai succes. Cu toate astea, tu știi prea bine că ai parte de tot sprijinul echipei pe care o coordonezi. Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor sociale, fără ca sistemul tău de valori să fie însă afectat.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 iunie 2019

Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 iunie 2019

Astăzi, cei din jur se simt copleșiți de prezența ta sclipitoare. Chiar dacă în plan personal nu ai parte de prea multe provocări, nu îți displace modul în care se derulează lucrurile. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 iunie 2019

Accepți să fii neîndreptățită de anumite persoane, însă îți este greu să treci peste răul intenționat pe care simți că ți-l fac cei dragi ție. Nu înțelegi și nu vrei să ajungi niciodată în poziția în care să fii nevoită să accepți că acest lucru face parte din normalitatea relațiilor interumane. Pentru tine încrederea și moralitatea sunt esențiale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 iunie 2019

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 iunie 2019

Modul în care alegi să faci lucrurile astăzi te scutește de o serie de complicații. Te lași dusă de ”valul emoțiilor” în raport cu anumite persoane deoarece știi că niciodată nu ar putea să îți facă vreun rău. Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi.
Articole astro