Horoscopul zilei 21 de martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 martie 2020

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul oaza de energie pozitivă. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Marte. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 martie 2020

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Chiar dacă majoritatea deciziilor pe care le vei lua astăzi nu îți vor influența echilibrul interior, trebuie să ai grijă la modul riscant în care alegi să faci lucrurile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 martie 2020

Începând cu această zi, alegi să te pui mereu pe primul loc și acest lucru te schimbă cu adevărat. Orice demers pe care îl vei face în acest sens are scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Deși se anunță o predare neprevăzută a proiectului la care lucrezi, consideri că deții controlul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 martie 2020

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată de către pulsațiile lui Saturn va fi destul de nesemnificativ în raport cu tot ceea ce ai plănuit să faci. Nu vei avea dispoziția necesară nici să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu persoana iubită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 martie 2020

Cu siguranță nu îți dorești să suporți consecințele propriei impulsivități și de aceea este important să faci lucrurile cu calm. Chiar dacă inițiativa celor din jur de a se implica în tot felul de proiecte sociale ți se pare de admirat, trebuie să fii conștientă de implicațiile unei astfel de decizii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 martie 2020

Prezența preponderentă a lui Jupiter aduce din nou haosul în viața ta. Resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare, mai ales în plan familial. Deși ideea de împăcare cu o anumită persoană îți surâde, ai senzația totuși că nu te simți confortabil cu această perspectivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 martie 2020

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 martie 2020

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia planetelor. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 martie 2020

Activitatea intensă din această zi te ajută să îți menții mintea ocupată.Ai nevoie de o asemenea distragere deoarece sufletul îți este sfâșiat de imprudența persoanei iubite. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât tot ceea ce ați construit împreună de-a lungul anilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 martie 2020

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează întotdeauna o stare de disconfort. Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 martie 2020

Începutul acestei zile este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți dorești. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești  - horoscop azi, 21 martie 2020

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă sau li se întâmplă celor dragi, trebuie să înveți să fii discretă și să ai răbdare.
Articole astro