Horocopul zilei de 31 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Având în sfera energetică planetele Venus și Saturn, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere, chiar dacă o atitudine revoluționară nu este ceva care să ți se potrivească cu adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Este important să îți păstrezi intactă integritatea. A te lăsa acaparată de aluziile celor din jur te poate îndruma spre decizii riscante. Chiar dacă te simți destul de obosită din punct de vedere psihic, știi că mai ai resurse de energie pe care le vei exploata la maxim pentru a te ocupa de toate prioritățile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci cât mai multă mișcare fizică. De cele mai multe ori programul încărcat nu îți permite acest lucru, dar o mai bună organizare cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Obstacolele pe care le întâmpini uneori la nivel energetic te fac să renunți la multe din visurile pe care le ai. Deși modul în care integrezi în propriul univers interior evenimentele care au parte în jurul tău este unul matur și responsabil, tot te simți neîmplinită din punct de vedere emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 decembrie 2020

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. În plan profesional te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Deși îți asumi întru totul riscurile deciziilor pe care le iei, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe, chiar dacă uneori nu îți dorești să te expui atât de mult.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Ești o persoană destul de individualistă și independentă. Îți place singurătatea, iar momentele pe care le petreci cu sine sunt definitorii pentru recăpătarea vitalității după o zi încărcată. În această perioadă din viața ta îți focusezi destul de mult atenția asupra carierei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 decembrie 2020

De multe ori te simți inhibată social din cauza prejudecăților pe care le ai. Orice drum pe care trebuie să îl parcurgi este plin de obstacole, dar acestea se transformă pentru tine în adevărate provocări. Ai încredere în propriile forțe și îți cunoști foarte bine limitele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Îți asumi mult pre multe responsabilități care ajung să te ”îngroape” din punct de vedere energetic, iar aceasta nu este o decizie înțeleaptă. Ai nevoie de mai multe pauze de relaxare. Destinderea pe care o trăiești în plan profesional se datorează modului tău organizat în care faci lucrurile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Prezența lui Mercur aduce haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Este posibil ca neliniștea ta să se proiecteze asupra tuturor celor cu care interacționezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 decembrie 2020

Îți dorești mult prea mult de la propria persoană și această exigență te face să pierzi din vedere aspecte care au rezonanță directă asupra calității vieții tale. Înțelesurile anumitor mesaje pe care le primim de la cei din jur își pierd din esență odată ce nu acționăm în concordanță cu ele.
Articole astro