Horoscop săptămânal: 9-15 martie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 martie 2020

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite. Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 martie 2020

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum consideri tu, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 martie 2020

Îți este dificil să accepți anumite zone sumbre din tine. Te simți patetică și total inadecvată. Ceea ce încerci să promovezi în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior. Te simți neglijată pentru că acolo, în acest sentiment de compasiune, îți place să te complaci. Te afli într-un real moment de cotitură al propriei vieți.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 martie 2020

De cele mai multe ori, energia negativă pe care o "recepționezi" de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. În zilele care urmează îți concentrezi destul de mult atenția asupra propriului spirit.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 martie 2020

Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care le conțin. Deși susții că nu ai nevoie de aprecierea anumitor persoane, din cauza mândriei exagerate, este posibil ca acest sentiment să fie unul înșelător.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 martie 2020

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. În timp ai învățat să oferi și să accepți recunoștința. Pentru tine, orice pas pe care îl faci este un salt spre atingerea succesului în carieră și de aceea nu îți permiți să dai greș. Chiar dacă nu mai ai așteptări atât de radicale de la cei din jur, asta nu înseamnă că dinamica anumitor relații îți este pe plac.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 martie 2020

Influența pe care o primești din partea astrelor te face să alegi între totul sau nimic. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta. Atunci când intri în contact cu "persoanele potrivite" pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația pozitivă care te înconjoară.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 martie 2020

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele care urmează și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie atmosfera nu mai este atât de agitată. Fiecare membru al ei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică. Spre sfârșitul săptămânii îți vei recăpăta vitalitatea și peste weekend te vei ocupa de sarcini administrative.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 martie 2020

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 martie 2020

A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru maturizarea emoțională. Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Weekendul este concentrat pe viața socială, în special pe cea romantică.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 martie 2020

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse, dar și de acceptare și înțelegere din partea persoanelor de referință.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 martie 2020

Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău. Vei pierde mult "spațiu" din punct de vedere energetic și îți va fi dificil să găsești o soluție care să te scoată din impas.
Articole astro