Horoscop săptămânal: 9 – 15 decembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 decembrie 2019

Această săptămână se află sub energia pozitivă a lui Saturn și de aceea vei resimți stabilitatea din jur, mai ales în viața personală. Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în afară de a te odihni.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 decembrie 2019

Această săptămână îți oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze destul de profund, mai ales atunci când implicațiile sunt mari. Ai reușit să treci peste multe provocări, de toate felurile, însă tot nu ai ajuns să ai o încredere în sine de nezdruncinat.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 decembrie 2019

Dacă este să vorbim despre carieră, lucrurile se precipită destul de mult pe ultima sută de metri. Ai senzația că până în prezent nu ai reușit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care ești capabilă. Acest lucru este cu siguranță rezultatul unui mediu de lucru bolnăvicios și care nu respectă integritatea și unicitatea angajaților. Indiferent de ceea ce simți acum, încearcă să rămâi cu privirea sus.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 decembrie 2019

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Marte, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Problemele celor din jur îți acaparează din nou existența și uiți de tine. Pe alocuri vei încerca să scoți capul la suprafață, dar îți este din ce în ce mai dificil să readuci în viața ta echilibrul de altădată.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 decembrie 2019

Te lași foarte ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur și asta face din tine o persoană vulnerabilă. Atunci când vine vorba de comunicare, ești mult prea categorică sau inflexibilă, mai ales în context profesional. În ceea ce privește propriile obiective, indiferent că este vorba de cele personale sau de carieră, nu vei reuși să avansezi prea mult. Te complaci în tot felul de contexte pe care nu le poți controla.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 decembrie 2019

Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ești cu adevărat conștientă de ceea ce trăiești.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 decembrie 2019

Anxietatea pe care o resimți cu privire la starea de sănătate a persoanei iubite tinde să se accentueze atunci când afli vești tulburătoare. Optimismul și încrederea în ceea ce va urma te ajută întotdeauna să acționezi în beneficiul propriului echilibru. În plan profesional ajungi să contrabalansezi în mod repetitiv anumite decizii pentru a evita să faci vreo greșeală.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 decembrie 2019

Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Marte, planeta care în perioada următoare va susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Se pare că susținerea necondiționată a persoanei iubite acționează în acest sens.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 decembrie 2019

Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea iese la suprafață în mai multe contexte în această săptămână. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Planificarea perioadei de vacanță te face să visezi cu ochii deschiși la destinațiile în care vei petrece sărbătorile alături de cei dragi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 decembrie 2019

Saturn pare că își "revarsă" toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Agitația din jur pare a fi de necontenit, dar tu vezi în asta un motiv de fericire. Se aproprie sărbătorile de iarnă. Pentru tine, această perioadă din an este pur și simplu feerică.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 decembrie 2019

Indiferent de tot ceea ce viața îți oferă, este important să îți dai seama de poziția pe care o ocupi în raport cu anumite persoane. Renunță să te mai compari cu cei din jur! Fiecare dintre noi este unic, iar asta înseamnă că lecțiile pe care viața ți le oferă sunt doar ale tale. În zilele următoare îți va fi dificil să eșalonezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 decembrie 2019

Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac, chiar dacă sunt multe persoane care vor încerca să îți influențeze pașii pe care urmează să îi faci. Te simți tot mai atrasă de tot ceea ce înseamnă ideea de familie. În sfârșit poți spune despre tine că ai atins cu adevărat împlinirea emoțională. Lasă-te purtată de magia acestei perioade unice din viața ta!
Articole astro