Horoscop săptămânal: 8-14 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 octombrie 2018

Ai senzația că în perioada care a trecut tot ceea ce ai făcut a fost să hibernezi. În sfârșit, toate simțurile îți sunt stimulate. În această săptămână ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei. De fapt, acest ritm de viață îți este specific, dar în ultimele zile ai fost dată peste cap de tot felul de evenimente neprevăzute.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 octombrie 2018

În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi. Echilibrul interior este ceva ce doar tu reușești să ți-l ”reconstruiești”. La birou te lași destul de mult acaparată de imaginea de ansamblu, chiar dacă acest lucru nu îți este specific.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 octombrie 2018

Încă o dată nu știi dacă să acționezi sau să rămâi rezervată în raport cu mai multe aspecte importante din viața ta. Ideea de aventură este ceva ce te atrage constant. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă totuși să te privezi de un astfel de stil de viață. Cu toate astea, în lucrurile mici de care ai parte zi de zi găsești fericirea în starea ei pură.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 octombrie 2018

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău oricum este unul defensiv. Visurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană nu se pot transpune vreodată în realitate. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, nu ai fi demnă de încrederea și afecțiunea pe care ți le poartă persoana care este vizată direct de tot ceea ce tu gândești.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 octombrie 2018

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. De asemenea, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un astfel de context, tocmai pentru a spune tot ceea ce simți. Această săptămână va fi dificil de manageriat din punct de vedere emoțional. Important este să nu iei nicio decizie în zilele care urmează.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 octombrie 2018

La începutul acestei săptămâni cariera suferă o schimbare pozitivă pentru tine, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Avansarea într-o nouă funcție te scoate totuși din rutina cu care erai obișnuită și va trebui să te adaptezi repede schimbării. Persoana iubită va fi alături de tine în procesul acesta de tranziție și adaptare și totul ți se va părea mult mai ușor de îndeplinit.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 octombrie 2018

Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul acestei săptămâni deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. De cele mai multe ori reușești să faci față presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simți răvășită de complexitatea acestei poziții ambigui specifice zodiei tale. Încearcă să faci orice este nevoie pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 octombrie 2018

Lucrurile nu se prezintă niciodată într-o manieră simplistă pentru tine. Totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Săptămâna asta are zile pline de evenimente intense din punct de vedere emoțional. Tot ceea ce vei trăi te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Indiferent de ceea ce simți pe moment, această decizie este cea mai potrivită.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 octombrie 2018

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. În această săptămână este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Modul în care ai ajuns să risipești finanțele a devenit unul patologic, mai ales când știi că ai destul de multe obligații în acest sens. Dacă simți că lucrurile scapă cu totul de sub control, caută ajutor de specialitate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 octombrie 2018

Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informații pentru a reuşi să găsești rezolvarea cea mai rapidă. Pe parcursul întregii săptămâni o să ai parte de multe lucruri surprinzătoare și care vor aduce energie pozitivă în viața ta. Anumite întâmplări de care vei avea parte te vor scoate destul de tare din zona de confort, dar caruselul de emoții pe care îl resimți este benefic pentru tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 octombrie 2018

Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. Procesul terapeutic în care te afli în prezent te ajută în acest sens, dar și dorința proprie de a-ți regăsi echilibrul interior este definitorie. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 octombrie 2018

Deși întâmplările de care ai parte în plan personal și pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus. Te oprești și te inhibi pentru a evita să faci rău celor din jur. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrol.
Articole astro