Horoscop săptămânal: 8 – 14 aprilie

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8 - 14 aprilie

Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru maturizarea emoțională. Energiile planetelor conlucrează intens în favoarea ta în plan profesional. Vei resimți acest lucru mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8 - 14 aprilie

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele care urmează și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie atmosfera nu mai este atât de agitată. Fiecare membru al ei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică. Spre sfârșitul săptămânii îți vei recăpăta vitalitatea și peste weekend te vei ocupa de foarte multe sarcini.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 - 14 aprilie

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8 - 14 aprilie

Chiar dacă de cele mai multe ori găsești soluții creative la situațiile în care te afli, ai nevoie și de certitudine. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt bine conturate în mintea ta. Tot ce mai trebuie să faci este să rezervi locația unde îți dorești să ajungi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8 - 14 aprilie

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult și în schimbarea dinamicii de care ai parte în plan personal.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 - 14 aprilie

Știi foarte bine tot ceea ce se spune despre nevoia multora dintre noi de a presupune ceea ce simt sau cred ceilalți, dar cu toate astea o faci în mod inconștient. Cuvintele sunt principalul tău inamic atunci când vine vorba de situațiile conflictuale. Ești radicală și de multe ori plasezi ultimatumuri care nu își au niciun rost.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8 - 14 aprilie

”Căderile” pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekendul este ”focusat” pe viața socială, în special pe cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 - 14 aprilie

Încă din primele zile ale săptămânii ai senzația că energia și implicare ta sunt focusate spre direcții total greșite. Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Faci ceva greșit. Vei descoperi o sursă mare de ambiguitate și în raport cu viața personală, iar totul în jurul tău pare să conlucreze împotriva echilibrului tău interior.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 - 14 aprilie

Indiferent de ceea ce simți, nu mai alege să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate. Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 - 14 aprilie

”Amestecul” de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luare unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 - 14 aprilie

Influența pe care o primești pe parcursul săptămânii din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8 - 14 aprilie

A-ți cunoaște și recunoaște foarte bine emoțiile este un atu important în toate interacțiunile de care ai parte. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! La finele săptămânii, compania celor dragi te revigorează și te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele creionate în ultima perioadă.
Articole astro