Horoscop săptămânal: 7 – 13 octombrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7 - 13 octombrie 2019

Independența pe care ai tendința să ți-o proclami în orice context social nu denotă încredere în sine. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Este important să ai încredere în propriile abilități pentru a reuși să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7 - 13 octombrie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți vor demonstra exact contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale interioare. Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” în-afara șablonului tău interior.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 - 13 octombrie 2019

Atitudinea drastică pe care o adopți te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece te identifici cu propriile sentimente. Acest comportament poate fi caracterizat ca fiind romantic având în vedere încărcătura emoțională pe care o poartă cu sine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7 - 13 octombrie 2019

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu task-uri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Mai mult decât atât, ai senzația că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți oferă de fapt împlinirea de care ai nevoie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7 - 13 octombrie 2019

Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această săptămână este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. Întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 - 13 octombrie 2019

Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi de ceva timp te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. Cauți cu orice preț să te faci auzită de oameni importanți din anturajul profesional și astfel reușești să te promovezi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7 - 13 octombrie 2019

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie să acționezi punctual.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 - 13 octombrie 2019

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Ai nevoie de un nou început, iar acesta să nu fie doar la nivel declarativ. Fii mai îndrăzneață!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 - 13 octombrie 2019

Tot ceea ce faci în perioada următoare are darul de a-ți reda vitalitatea. Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretindem uneori, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului nostru interior și trebuie să alegem să ne ferim de ele.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 - 13 octombrie 2019

Ideile tale pot fi puse în aplicare atunci când crezi cu adevărat în ele. Modul în care reușești să te raportezi profesional la colegii de la birou te poate ajuta să dezvolți relații autentice și de susținere reciprocă. Tot ceea ce trăiești în plan personal te distanțează de persoana iubită, dar știți amândoi că este doar o perioadă de tranziție.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 - 13 octombrie 2019

Cu fiecare zi care trece te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîncrederea în sine este un risc colateral și din păcate, se ”adâncește”. Toamna aceasta este destul de tulburătoare pentru tine. Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar tu trebuie să faci mereu alegeri. Energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7 - 13 octombrie 2019

Atunci când simți că pierzi orice contact emoțional cu cei din jur, preiei inițiativa. Nu îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine deoarece îți este frică de riscurile pe care ți le asumi. Ai parte de odihnă și de relaxare și astfel reușești să intri în profunzime în procesul de înțelegere a propriului organism. Chiar dacă unele inițiative nu duc spre ceea ce îți dorești, rămâi la fel de motivată.
Articole astro