Horoscop săptămânal: 7-13 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 ianuarie 2019

Inițiativele pe care le ai în plan profesional duc la o serie de dialoguri care te ajută să găsești rezolvări imediate la problemele cu care se confruntă echipa. Lipsa de organizare din ultimele luni și-a spus cuvântul în ceea ce privește proiectele personale. Ai fost delăsătoare și ai renunțat să mai crezi în visuri pe care le ai de mic copil. Cu toate astea, faptul că ești conștientă de acest lucru te poate ajuta să te redresezi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 ianuarie 2019

Pe parcursul întregii săptămâni, casa zodiei tale va fi inundată de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Odată cu începutul unui nou an, găsești motivația necesară pentru a te detașa de toate persoanele toxice din viața ta. Nu vrei să mai rămâi "agățată" în tot felul de legături emoționale care te fac să te abandonezi pe sine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 ianuarie 2019

Procesul terapeutic în care te afli de ceva timp începe să aducă schimbări substanțiale în viața ta. Îți dai seama că ceea ce ai făcut tu de fapt în ultimele luni a fost să înveți să ierți. Chiar dacă ai descoperit lucruri dureroase despre propria persoană, ești recunoscătoare pentru tot ceea trăiești pe acest drum pe care ai ales să mergi. Pentru noul an astrele îți rezervă armonie și echilibru, chiar dacă vor fi și momente mai dificile prin care vei trece.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 ianuarie 2019

Un pas înainte, doi înapoi. Sub această formă ți se vor prezenta lucrurile pe parcursul întregii săptămâni. Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Schimbările de mare viteză vor fi parte activă din activitatea ta zilnică. Trebuie să te adaptezi din mers multor contexte sociale și mai mult decât atât, să iei decizii înțelepte.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 ianuarie 2019

Un Saturn destul de inovativ va încerca să te forțeze să crezi mai mult în propriile visuri. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Spre sfârșitul săptămânii devii conștientă de un lucru evident, dar care ți-a scăpat ani la rând din vedere, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume. Imprevizibilul poate aduce schimbări radicale în viața ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 ianuarie 2019

Pe parcursul întregii săptămâni ai o stare euforică. Ai senzația că întreg universul este părtaș la frumusețile pe care îți este dat să le trăiești și conlucrează neîncetat la fericirea ta. În plan profesional ai parte de oportunități de avansare, însă pentru moment nu îți dorești acest lucru. Ai nevoie de timp pentru familie și pentru proiectele personale. Ceea ce ai acum din acest punct de vedere îți este suficient.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 ianuarie 2019

Indiferent că ești în căutare de noi prieteni sau noi parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple. În viața ta nimic nu este forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în raport cu anumiți membri ai familiei te fac să îți dai seama că ai nevoie să te retragi pentru o perioadă din mijlocul acestor contexte.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 ianuarie 2019

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauza să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 ianuarie 2019

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău. Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 ianuarie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni, din cauza poziției retrograde a lui Mercur, este posibil să întâmpini probleme la nivel comunicațional. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 ianuarie 2019

Având în vedere că Jupiter va fi mai mereu prezent, toate lucrurile de care vei avea parte în această săptămână se află sub o aură deosebit de caldă. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care ți-o doreai și o începi de curând cu un partener de afaceri te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi "nuanțat" sub forma unor idei revoluționare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 ianuarie 2019

În acest început de an, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni, mai ales dacă ne referim la modul în care vor decurge lucrurile la birou. Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău chiar par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Poate fi vorba de acea stare de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol din viața noastră.
Articole astro