Horoscop săptămânal: 6-12 mai 2024

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 mai 2024

Săptămâna aceasta de primăvară îți aduce în prim plan viața profesională. Ai de făcut unele alegeri care nu mai suportă nicio amânare. Dacă te vei simți prea obosită, vei anula acele planuri cu prietenii pe care oricum nu îți doreai să le onorezi. Timpul cu sine este mult mai prețios pentru tine în această perioadă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 mai 2024

În zilele care urmează este posibil să nu mai fii atât de pregătită ca în trecut să îți asumi riscuri. Acum ai nevoie de rutină și echilibru pentru a reuși să te redresezi din punct de vedere emoțional și energetic. Săptămâna aceasta va fi nevoie să fii mai atentă la intențiile celor din jur. Este posibil să fii dezamăgită de anumite acțiuni.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 mai 2024

Echilibrul și armonia pe care le regăsești în cadrul familiei te ajută în tot ceea ce faci. Ai mai multă grijă de sine! Natura este precum un catalizator pentru tine. Petreci minute în șir comtemplând frumusețea din jurul tău și asta te încarcă cu multă energie bună și căldură și recunoștință pentru tot ceea ce ești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 mai 2024

Dacă pentru cei din echipa în care lucrezi acest aspect reprezintă un stres major, pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni și mai bună din punct de vedere profesional. A ieși din zona de confort este despre a învăța să îți asumi riscuri. Faci asta în fiecare zi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 mai 2024

Te motivezi constant să mergi mai departe. Găsești mereu în jurul tău lucruri, locuri, momente, persoane care te fac să îți dai seama cât de valoroasă este viața. Prieteniile sunt pentru tine un aspect esențial pentru starea de bine. Aceste relații au parte mereu de toată dedicarea și implicarea de care ești capabilă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 mai 2024

Alegi să nu mai fii pentru cei din jur doar un fel de spațiu reconfortant. Îți dorești mult mai mult decât atât. Ai nevoie să fii văzută cu alți ochi. Zilele acestea aduc smerenie și căldură sufletească în jurul tău și profiți la maxim de tot ceea ce simți. Atunci când ai nevoie de afecțiune și înțelegere, știi că le găsești în brațele persoanei iubite.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 mai 2024

Nu ai disponibilitate emoțională pentru nimeni. Tot ceea ce îți dorești este să ai grijă de propria persoană. Perioada aceasta de sărbătoare te-a adus mai aproape de propriul sine. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să faci tot ceea ce îți propui și asta îți dă o stare de bine și frumos.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 mai 2024

Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie. Împlinirea din mijlocul celor dragi este cea mai importantă pentru tine și singura care te energizează. Cariera nu a fost niciodată prioritară pentru tine. Alegi cu asumare modul în care să îți petreci viața și asta se vede în starea emoțională echilibrată pe care o ai.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 mai 2024

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! La birou ai multe proiecte la care trebuie să te raportezi cu asumare și asta îți dă peste cap tot programul stabilit. Vei găsi soluțiile potrivite atâta timp cât te încrezi în propriile abilități.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 mai 2024

Ești obsedată ca totul în jurul tău să fie pus la punct și de aceea îți va fi destul de dificil să te concentrezi pe ceea ce ai cu adevărat nevoie. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Nu îți mai dorești să trăiești astfel.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 mai 2024

Viața este precum un carusel pentru tine. Trebuie să fii pregătită în orice moment să o ia la galop, metaforic vorbind, și să faci față "amețelii". Oare de ce anume ai nevoie pentru a fi bine cu tine, dar și cu cei din jur? A te lăsa condusă de ceea ce simți poate fi un punct important din care să înveți cine ești cu adevărat.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 mai 2024

Natura schimbătoare a lucrurilor este cea care te determină să fii vigilentă. Nu lași niciodată garda jos și de aceea resimți o stare profundă de epuizare. Zilele acestea în care te conectezi mai mult cu familia sunt cele care te vor ajuta. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți doar o atitudine radicală.
Articole astro