Horoscop săptămânal: 6 – 12 mai 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6 - 12 mai 2019

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de Uranus îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură. În zilele următoare nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai în gând.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6 - 12 mai 2019

Starea de sănătate și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induce o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. De asemenea, în plan personal totul pare să se închege într-o manieră care te ajută să atingi împlinirea de care aveai nevoie.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 - 12 mai 2019

Pentru echilibrul tău emotional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Viața sexuală îți oferă în această perioadă o perspectivă diferită asupra relației de cuplu, mai ales că partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie ca femeie din acest punct de vedere. Din anumite considerente, vei pune mai mult accent pe o partea spirituală a propriei vieți. Ești în căutare de răspunsuri.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6 - 12 mai 2019

Relațiile din viața ta nu îți oferă întotdeauna împlinirea de care ai nevoie. Indiferent de cum se prezintă în prezent cariera ta, tot vei continua să îți proiectezi noi obiective. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6 - 12 mai 2019

”Recalibrarea” imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să setezi în jurul tău mai multe bariere.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 - 12 mai 2019

În perioada următoare este important să nu grăbești lucrurile și să tratezi totul cu răbdare și calm. Chiar dacă la prima impresie unele persoane par a fi profesioniste și pasionate de ceea ce fac, în timp îți vei da seama că aparențele înșală foarte mult, mai ales în raport cu anumiți oameni. Te reconectezi cu propria creativitate și astfel reușești să pui în practică idei extraordinare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6 - 12 mai 2019

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură. Oamenii cu care locuiești sub același acoperiș reprezintă catalizatorul fericirii tale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 - 12 mai 2019

Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Indiferent de ceea ce încerci să proiectezi asupra celor din jur, tu ai nevoie de stabilitate emoțională. La birou nu se întâmplă lucruri pentru care merită să te consumi. Oricum ar fi, ești mai relaxată din acest punct de vedere, mai ales că urmează să pleci în concediu.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 - 12 mai 2019

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 - 12 mai 2019

Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Perioada următoare îți aduce destul de multe provocări în plan personal, dar modul riguros în care te organizezi te va ajuta în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 - 12 mai 2019

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6 - 12 mai 2019

Mișcarea haotică a lui Saturn te va influența destul de mult la nivel emoțional, chiar dacă acest lucru nu va fi perceptibil pentru tine. În următoarele zile vei căuta să te odihnești mai mult deoarece ai nevoie să îți recapeți vitalitatea având în vedere zilele încărcate de care ai avut parte. Ești obsedată ca totul în jurul tău să fie pus la punct și de aceea îți va fi destul de dificil să te concentrezi pe ceea ce ai cu adevărat nevoie.
Articole astro