Horoscop săptămânal: 6-12 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 ianuarie 2020

Partea de comunicare și tot ceea ce presupun activitățile sociale vor fi prioritățile tale pe parcursul zilelor următoare. Ai nevoie să te "îndepărtezi" de dinamica din familie. Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie de aceste "zile moarte" pentru a te reface din punct de vedere energetic.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 ianuarie 2020

Uranus va "mixa" energiile din jurul său și tu vei fi tot mai debusolată în prima parte a săptămânii. Având în vedere faptul că ești înconjurată de persoane joviale și pline de viață, te va ajuta să preiei puțin din starea lor de spirit. Partea financiară este posibil să îți influențeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal în perioada care urmează.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 ianuarie 2020

Deși nu îți dorești asta, ești nevoită să faci unele compromisuri importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente care au loc vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Provocările de la birou tind să aibă și o nuanță de agresivitate deoarece sunt multe persoane care te critică fără niciun motiv. Este important pentru tine să îți menții intactă imaginea socială.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 ianuarie 2020

Dintotdeauna ai știut că alături de cei dragi nevoia de securitate afectivă este minimă deoarece o ai necondiționat. Ideea de curtoazie a devenit pentru tine un clișeu în raport cu anumite persoane. În cea mai mare parte a timpului vei fi concentrată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 ianuarie 2020

Alegeri dificile și preocupări stresante își fac simțite prezența atunci când vine vorba de carieră. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a săptămânii, ritmul lucrurilor încetinește. Deși așteptările tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 ianuarie 2020

Starea ta interioară "suferă" modificări substanțiale în ceea ce privește viața personală. A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Indiferent de consecințele amânării anumitor lucruri, alegi să ai răbdare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 ianuarie 2020

Ai parte de o oportunitate profesională extraordinară, dar nu îți faci mari speranțe. Ești precaută. Îți dorești ca totul să se așeze de la sine pentru a minimaliza cât poți de mult posibilitatea unei dezamăgiri. Pentru a evita să intri într-o pasă depresivă, trebuie să rămâi ancorată într-o stare de spirit pozitivă. Vei fi nevoită să faci destul de multe alegeri de pe o zi pe alta, dar asta este tocmai ceea ce te ține motivată.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 ianuarie 2020

Câteva obiective nedefinite care te tot "bântuie" de ceva timp îți captează cu totul atenția pe parcursul acestei săptămâni. Chiar dacă știi care este forma pe care îți dorești să o ia lucrurile din viața ta, uneori te simți blocată emoțional și nu poți acționa. Uranus se "subordonează" lui Marte din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți totul la nivel personal.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 ianuarie 2020

Săptămâna aceasta este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată. Trebuie doar să îți dai voie să faci ceea ce îți dorești cu adevărat!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 ianuarie 2020

Chiar dacă dezvoltarea personală a devenit pentru tine un scop în sine evident, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Începutul acesta de an aduce cu sine multe oportunități de dezvoltare, mai ales în plan profesional. De asemenea, tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 ianuarie 2020

Stima de sine ridicată din perioada următoare te va ajuta să faci o serie de lucruri pentru propria persoană. Trebuie să înveţi să faci faţă sistemului în care lucrezi, fără însă ca valorile tale să fie afectate. Chiar dacă ești sigură pe ceea ce știi, la birou nu trebuie să îţi arăţi abilităţile într-o manieră agresivă. Începutul acesta de an aduce armonie și toleranță în raport cu relațiile cele mai importante pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 ianuarie 2020

Dacă te gândești ca în perioada următoare să acționezi mai precaut, este chiar indicat să te ții de acest gând. Nu este cazul să iei decizii pe fugă deoarece nu ai nimic de pierdut dacă adopți o atitudine mai calculată. În plan profesional, este important să îți menții motivația la cote maxime, mai ales în această perioadă destul de antrenantă.
Articole astro