Horoscop săptămânal: 6 – 12 august 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6 - 12 august 2018

În perioada care urmează, la birou o să ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important este aproape şi ai senzaţia că până în prezent nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care eşti capabilă. Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară și ești recunoscătoare pentru acest lucru.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6 - 12 august 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Ești fascinată de talentele cele din jur. Ești în căutarea propriilor talente, chiar dacă ești de părere că nimic din ceea ce faci nu poate fi caracterizat ca fiind pur și simplu fascinant pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 - 12 august 2018

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi. Această săptămână este destul de dificilă în ceea ce privește managementul financiar.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6 - 12 august 2018

Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente care au loc vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Provocările de la birou tind să aibă și o nuanță de agresivitate deoarece sunt multe persoane care te critică fără niciun motiv. Este important pentru tine să îți menții intactă imaginea socială.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6 - 12 august 2018

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Echilibrul și armonia își fac simțite prezența în viața ta. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale. Deși totul în jur pare să conlucreze pentru fericirea ta, sunt multe zile în care nu vei reuși să întorci evenimentele în favoarea ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 - 12 august 2018

Agitația din ultima perioadă continuă să fie la fel de apăsătoare. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6 - 12 august 2018

Durează doar câteva secunde pentru ca cei din jur să își formeze o primă impresie despre tine. Având în vedere rapiditatea cu care se întâmplă acest lucru, este de preferat să acționezi în consecință. Firea mult prea exuberantă nu înclină balanța în favoarea ta atunci când te afli la birou. Superiorii sunt persoane pragmatice și retrase. Ai nevoie de sprijinul lor pentru a reuși să îți atingi obiectivele profesionale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 - 12 august 2018

Firea ta mult prea excentrică poate atrage atenția persoanelor rău intenționate. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar acest lucru nu se impune a fi necesar în toate contextele în care te vei afla. Dorința de a fi sedusă este evidentă atunci când vine vorba de viața personală. Te lași cucerită de o persoană deosebită alături de care poți visa la un viitor emoțional stabil și armonios.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 - 12 august 2018

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în rațiunea ta și astfel ajungi să te complaci. Această săptămână îți oferă însă noi oportunități pe care este indicat să le fructifici.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 - 12 august 2018

Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Saturn. Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. În ceea ce privește activitatea de la birou, nu ai de ce să te pregătești de ceva extraordinar. Rutina de care ai parte va rămâne neschimbată și în zilele următoare.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 - 12 august 2018

Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Dacă ești implicată într-o relație, această săptămână aduce cu sine un plus de romantism și apropiere.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6 - 12 august 2018

În perioada următoare vei petrece destul de mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci. Cu toate astea, nu vrei să te îndepărtezi de cei care au nevoie de ajutorul tău necondiționat.
Articole astro