Horoscop săptămânal: 6-12 aprilie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 aprilie 2020

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să te ții de programul stabilit. Chiar dacă pe alocuri vor fi și câteva evenimente imprevizibile, în mare parte zilele se derulează așa cum îți dorești.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 aprilie 2020

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Lipsa de comunicare dintre tine și cei cu care lucrezi poate duce la o serie de frustrări profesionale.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 aprilie 2020

Deși în zodia ta, Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 aprilie 2020

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 aprilie 2020

Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Din păcate, ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 aprilie 2020

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Vrei să "dai" mai mult în anumite relații, dar sentimentele pe care le nutrești îți dau mesaje mixte și confuze. Acum ești prezentă și autentică, acum te retragi. Tot acest du-te, vino poate fi destul de riscant pentru echilibrul tău interior.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 aprilie 2020

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Ești ok cu acest lucru și nu vrei să îți mai explici comportamentul în fața nimănui.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 aprilie 2020

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În zilele care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 aprilie 2020

Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult. Cu toate astea, reușiți să mențineți între voi aceeași stare de armonie dintotdeauna. Din păcate, familia trece prin momente dificile. Îți este destul de greu să integrezi noua realitate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 aprilie 2020

Deși tu nu ai aceeași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie. Pentru a reuși este important și să îți setezi obiective înalte. A ieși din zona de confort înseamnă o lecție învățată, cel puțin pe jumătate. În ceea ce privește anumite relații de prietenie, alegi să lași totul să decurgă de la sine. Nu ai energia necesară pentru nimic de genul.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 aprilie 2020

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 aprilie 2020

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești! Situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze deciziile pe care este important să le iei cât mai repede. Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum.
Articole astro