Horoscop săptămânal: 5 -11 octombrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5 -11 octombrie 2020

"Lumea ta" este plină de oameni de care simți că te leagă ceva puternic și profund. Mai mult decât atât, totul pare a fi nebunesc de amuzant atunci când conexiunile de care ai parte îți oferă un cadru liniștit și propice dezvoltării personale. Spre finele săptămânii nevoia de a-i ajuta pe cei din jur să facă față stresului este un mod abil de a te lupta cu propria stare anxioasă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5 -11 octombrie 2020

Răbdarea este o calitate necesară pentru ca viața noastră să fie una armonioasă, chiar și în mijlocul unui haos. Miercuri și joi va trebui să iei decizii importante. Nu este o perioadă propice pentru cheltuieli. Frânturi din mintea ta sunt foarte creative în această săptămână. Ai putea profita de această dispoziție pentru a schimba ceva din punct de vedere profesional.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 -11 octombrie 2020

Problemele financiare par destul de incerte la începutul săptămânii. Ai multe planuri pe care ai vrea să le onorezi, dar din păcate multe dintre ele vor fi anulate. Flexibilitatea de care dai dovadă în plan profesional te ajută să faci lucrurile într-o manieră degajată, mai ales atunci când timpul este dușmanul tău. A fi generos cu cei din jur este o caracteristică definitorie a personalității tale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5 -11 octombrie 2020

Îți dorești mai multă apropiere în raport cu anumite persoane, dar te simți "blocată". Cauți tot felul de motive pentru a nu acționa în acest sens. Poate totul ar fi mult mai ușor chiar și pentru tine dacă ai accepta propriile greșeli. Nimic din ceea ce vei trăi în această săptămână nu va reuși să te apropie de anumite obiective profesionale. Încearcă să nu mai muncești până la epuizare!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5 -11 octombrie 2020

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepți destul de mult atenția către trecut. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 -11 octombrie 2020

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite lucruri sau persoane iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai furioasă ca acum. Ai multe lucruri de spus, dar te oprești și te inhibi pentru a evita să faci vreun rău celor din jur.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5 -11 octombrie 2020

Anturajul de prieteni în care te afli în prezent are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în propriile acțiuni și astfel ajungi să te complaci. Această săptămână îți oferă însă noi oportunități pe care este indicat să le fructifici. Atunci când te simți lipsită de motivație, încearcă să vezi dincolo de obiectivele stabilite.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 -11 octombrie 2020

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări sau neajunsuri. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, mai ales spre mijlocul săptămânii, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi între totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 -11 octombrie 2020

Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încredere. Acesta este unul din principiile tale. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii. Te încarci cu energie negativă, iar rezolvările cu siguranță nu le deții. O vorbă bună și împăciuitoare este tot ceea ce poți și trebuie să faci în raport cu cei din jur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 -11 octombrie 2020

Ești o persoană care iartă cu ușurință, dar nu uită niciodată nimic din ceea ce trăiește. Chiar dacă de multe ori ți-ai fi dorit să te pui pe primul plan, nimic din jurul tău nu te-a ajutat să faci asta. În plan profesional, cei din jur consideră că ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza și de a-i motiva. Această calitate te face un bun lider.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 -11 octombrie 2020

Ești o fire determinată și sigură de potențialul pe care îl deține, dar acest lucru nu este suficient. În această săptămână ai senzația că tot ceea ce se întâmplă este împotriva ta. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Astrele îți transmit inspirație și multă vitalitate. Încrede-te în semnalele din jurul tău!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5 -11 octombrie 2020

A vedea dincolo de aparențe presupune o capacitate care trebuie antrenată constant. De cele mai multe ori, acțiunile noastre nu reprezintă de fapt decât "carcasa" a ceea ce este înăuntrul nostru. Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. Ai nevoie de o perioadă calmă în care să reușești să iei lucrurile ca atare, indiferent de context.
Articole astro