Horoscop săptămânal: 5 – 11 august 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5 - 11 august 2019

Amintirile fiecăruia dintre noi construiesc drumul pe care noi am pășit zi de zi pentru a ajunge ceea ce suntem astăzi. Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Tu alegi întotdeauna să lupți de partea dreptății, chiar dacă provocările pe care le întâmpini sunt pe măsură.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5 - 11 august 2019

Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Prieteniile din viața ta nu mai sunt un etalon pentru tine deoarece nu mai crezi în integritatea lor. Consideri că toți cei cu care ai o anumită legătură au un comportament "alunecos" și asta nu îți oferă siguranță afectivă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 - 11 august 2019

Crezi cu tărie în propriile idei. "Agonia emoțională" în care ai trăit o bună perioadă de timp s-a dispersat. Ai recâștigat controlul asupra propriei vieți. Se întrevede începutul unui nou capitol în viața ta și de aceea este posibil să te simți destul de anxioasă cu privire la ceea ce va urma. Indiferent de starea emoțională pe care o ai, ai încredere în sine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5 - 11 august 2019

Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi și nu le accepți ca fiind parte din viața ta. Veștile triste de care ai parte în zilele care urmează te fac să îți reconsideri poziția cu privire la unele valori morale. Atitudinea degajată inspiră încredere celor cu care lucrezi și asta face din tine un adevărat profesionist.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5 - 11 august 2019

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Ai nevoie de reușite în acest sector al vieții deoarece în ultimele luni ai persistat într-o stare de descumpănire în raport cu toate visurile pe care le aveai în carieră. Zilele următoare aduc armonie în viața ta emoțională.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 - 11 august 2019

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele tale și în capacitatea de a face față provocărilor. Persoana iubită este principalul tău susținător și asta îți dă multă încredere.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5 - 11 august 2019

Deși nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă pe moment echilibrul emoțional de care ai nevoie, perseverezi și ești încrezătoare că lucrurile vor intra pe făgașul pe care ți-l dorești. Atmosfera de la birou se relaxează în zilele care urmează. Pentru tine este important ca totul în jur să fie în armonie pentru a reuși să îți pui în joc toate abilitățile pe care le deții.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 - 11 august 2019

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași mult prea ușor dusă de val și, deși nu asta intenția ta, îi rănești pe cei dragi. Spre sfârșitul săptămânii, o schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci ca lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 - 11 august 2019

Astrele îți creează contextul energetic prielnic pentru anumite schimbări, dar tu nu pari să fii receptivă la impulsurile pe care le primești. Amâni pentru ultima sută de metri lucruri pe care le poți rezolva din timp, iar buna organizare prin care ți-ai dori să funcționezi nu se poate materializa sub această formă. Încearcă să ieși puțin din zona de confort.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 - 11 august 2019

Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste. Oamenii se lasă răniți foarte ușor deoarece în jurul acestei dinamici se construiesc majoritatea mecanismelor de apărare. Din păcate, nimeni nu ne poate "preda" ce înseamnă a fi un om empatic. Pentru a înțelege acest concept avem nevoie de exemple concrete în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 - 11 august 2019

În zilele care urmează totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai ai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. În carieră nu se anunță prea multă modificări de dinamică pentru perioada următoare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5 - 11 august 2019

Ești intrigată cu privire la anumite acțiuni ale celor apropiați, dar nu ai energia necesară pentru a-ți expune punctul de vedere. Distanțarea emoțională pe care o resimți uneori te ajută să afli lucruri noi despre sine și să apreciezi la un alt nivel timpul pe care îl dedici propriei persoane. Schimbarea este prezentă mereu în viața ta deoarece îți place să faci lucruri neconvenționale.
Articole astro