Horoscop săptămânal: 4 – 11 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4 - 11 noiembrie 2019

Te simți mult mai atrasă de ideea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a săptămânii, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Vei reuși să te ”vinzi” foarte bine în cadrul întâlnirilor de business la care vei participa, astfel încât acestea se vor finaliza cu noi colaborări.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4 - 11 noiembrie 2019

În perioada care urmează așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți ”rivali”.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 - 11 noiembrie 2019

Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor. Pauzele organizate și proiectate pe care le iei pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți refaci sistemul energetic. Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Fii înțeleaptă!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4 - 11 noiembrie 2019

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4 - 11 noiembrie 2019

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Nici starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei în această săptămână.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 - 11 noiembrie 2019

Aceste zile de toamnă rece se vor afla sub influența preponderentă a lui Marte. Pasiunea va reveni în viața ta personală și te vei apropia din nou la nivel spiritual de persoana iubită. Odată ce acest lucru se va întâmpla, legătura dintre tine și partener va avea si ea parte de revigorarea pe care o așteptai. Oboseala psihică te face să îți încetinești ritmul în care faci lucrurile.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4 - 11 noiembrie 2019

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Da, faci compromisuri pentru relația romantică, dar o faci pentru că ești conștientă că implicarea trebuie să fie una activă din partea ambilor parteneri. Dacă este să vorbim despre carieră, în zilele care urmează îți dai seama că râvnești la o schimbare definitorie în acest sector al vieții tale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 - 11 noiembrie 2019

Deși consideri și susții vehement că îți cunoști limitele și nu devii intrusivă, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort. Atitudinea delăsătoare a partenerului de viață te provoacă să acționezi defensiv. Atunci când vine vorba de propriile sentimente, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un anumit context tocmai pentru a spune tot ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 - 11 noiembrie 2019 La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă pentru tine, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită. În ciuda entuziasmului pe care îl resimți, ești conștientă că va trebui să te adaptezi repede schimbării pentru a putea da randament.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 - 11 noiembrie 2019

Promisiunile făcute propriei persoane de ceva timp încoace încep să prindă contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei săptămâni te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 - 11 noiembrie 2019

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Pentru tine, prima săptămână a lunii noiembrie va fi cea în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4 - 11 noiembrie 2019

Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Atunci când ți se oferă emoție cu inima deschisă, lasă-te iubită!
Articole astro