Horoscop săptămânal: 4 – 10 martie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4 - 10 martie 2019

Pe parcursul noii săptămâni, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, nu te simți confortabil să fii înconjurată de oameni care doresc să își împărtășească propriile experiențe traumatice. Ai nevoie de calm și armonie. Ești de părere că propriul echilibru interior este ceva ce doar tu reușești să ”reconstruiești”.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4 - 10 martie 2019

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Având în vedere problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp, te simți motivată să faci schimbări pertinente în propria viață. Per ansamblu, zilele acestei săptămâni aduc multă energie pozitivă în viața ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 - 10 martie 2019

Un Săgetător destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile din viața ta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4 - 10 martie 2019

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei noi săptămâni pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4 - 10 martie 2019

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce din nou haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai consumatoare de energie, mai ales că sunt momente în care ajungi să te învinovățești de tot ceea ce se întâmplă. Ești destul de exigentă cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 - 10 martie 2019

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4 - 10 martie 2019

Lăsându-te purtată de ceea ce simți că reprezinți ca femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 - 10 martie 2019

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 - 10 martie 2019

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și parcă nu mai reușești să ieși din vârtejul în care te împing. Indiferent de opțiunile pe care le ai în ceea ce privește cariera, cel mai important este să alegi să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 - 10 martie 2019

De multe ori alegi să te înconjori de persoane superficiale cu care rezonezi pe alocuri, doar pentru că negi în profunzime anumite sentimente. A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este o sarcină care te privește și pe tine. Această săptămână este încărcată din punct de vedere emoțional, dar reușitele de care ai parte îți mențin vitalitatea pe linia de plutire.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 - 10 martie 2019

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să te ții de programul stabilit. Chiar dacă pe alocuri vor fi și câteva evenimente imprevizibile, în mare parte zilele se derulează așa cum îți dorești.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4 - 10 martie 2019

Toți cei din jur te simt destul de tensionată pe parcursul următoarelor zile. Indiferent de provocările pe care le aduce cu sine activitatea de la birou, este important să adresezi întrebări atunci când simți că ceva este în neregulă. În viața personală o să ai nevoie ca partenerul să fie mult mai prezent în tot ceea ce faci deoarece te simți nesigură și vulnerabilă.
Articole astro