Horoscop săptămânal: 4-10 mai 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 mai 2020

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. "Îmbrățișezi" cu entuziasm orice statut social care ți se alocă deoarece știi că schimbarea se află în tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 mai 2020

Viața personală reprezintă intimitatea ta și nu vorbești cu oricine despre dinamica ei. Relațiile importante pentru tine vor beneficia de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora. A rămâne în contact cu propriile emoții este o sarcină destul de dificilă în contextul social actual.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 mai 2020

Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Oricât încerci să negi asta, se impune găsirea unui echilibru între personal și profesional. Pierzi din vedere lucrurile esențiale și asta va duce la și mai mult haos în viața ta. Prieteniile care au un scop ascuns se vor anula de la sine, fără ca măcar să îți dai seama de acest lucru.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 mai 2020

Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ești responsabilă. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 mai 2020

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Anumite interacțiuni sociale te fac să rămâi rezervată, chiar dacă poate nu este ceea ce ți-ai dori să faci. Încerci să nu treci de anumite limite. Știi că, odată ce îți vei permite, totul va deveni și mai "periculos".

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 mai 2020

Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările pe care viața ți le așterne în față. Te minți singură cu privire la anumite emoții și o faci pentru că este singura cale spre echilibru. Pentru moment, nu îți permiți nicio "avalanșă emoțională" în viața ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 mai 2020

Pe parcursul zilelor următoare o să îţi stabilești cu atenție prioritățile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Astrele te vor "hrăni" din punct de vedere energetic, dar acțiunile tale sunt cele care îți vor "hrăni" sufletul. Încearcă să nu te arunci din nou în relații dezamăgitoare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 mai 2020

Ești confuză, în agonie și nu mai speri la ceva mai bun. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere. Orice ar fi, nu dispera! Săptămâna aceasta de la început de mai este una intensă pentru tine. În plan profesional, reuşeşti să îndeplineşti un obiectiv extrem de important. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 mai 2020

Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni de mai. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Apropierea concediilor este un motiv în plus să te încerce tot felul de stări de anxietate. Știi că viața ta s-a întors cu susul în jos, dar tu pur și simplu nu reușești să o "admiri" din noul unghi. Fii mai indulgentă cu tine!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 mai 2020

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a săptămânii, ai senzația că lucrurile încetinesc ritmul. Timpul pe care reușești să îl petreci cu sine aduce un aport important în viața ta emoțională. Nu mai poți nega haosul în care te afli.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 mai 2020

Îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi singură pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți. Mai mult decât atât, regăsirea pe care o vei accesa va aprofunda anumite relații din viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 mai 2020

Fluctuațiile financiare sunt inevitabile în această perioadă de încercare. Oricât de mult ești conștientă în mod rațional de acest lucru, acestea tot te scot din zona de confort. Nu reușești să te organizezi. Mintea îți este în mii de direcții și oricare dintre acestea rezultă a fi greșită. Încearcă să te oprești puțin. Acordă-ți timp și răbdare!
Articole astro