Horoscop săptămânal: 31 iulie – 6 august 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 31 iulie - 6 august 2023

Dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional, ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 31 iulie - 6 august 2023

Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai de ceva timp și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul. Ești departe de o persoană de suflet, dar cu toate astea știi că distanța nu are nicio influență negativă asupra relației dintre voi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 iulie - 6 august 2023

Jupiter va crea la nivel energetic toate condițiile necesare pentru ca relația ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ceea ce se va întâmpla te va ajuta să te simți împlinită. Acum poți da un nou sens "fericirii în doi". Agitația de la birou este de necontenit. Chiar dacă totul în jur este haos, asta te motivează și mai mult în raport cu obiectivele pe care le ai.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 31 iulie - 6 august 2023

Vrei să faci lucruri pentru tine, dar îți este dificil să te desprinzi de cei din jur. Chiar și atunci când aceștia nu au nevoie de tine, tu rămâi ancorată. Despre ce vorbește această nevoie a ta? Este indicat să ieși din bula de confort în care te afli la birou. Nimeni nu te va ajuta să faci asta dacă tu nu îți dorești să faci asta!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 31 iulie - 6 august 2023

În această perioadă simți că stagnezi destul de mult în tot ceea ce faci. Ideile pe care le ai se pare că nu prind forma pe care ți-o dorești. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica săptămânii. Mercur își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet pentru tine. Și micii pași merită sărbătoriți!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 iulie - 6 august 2023

Zilele săptămânii vor fi organizate în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a nu pierde din vedere nimic ce poate avea însemnătate pentru tine. Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci. Vei acționa cu perseverență. Activitatea fizică regulată te va ajuta în acest demers.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 31 iulie - 6 august 2023

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași "condusă" de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 iulie - 6 august 2023

Esti o persoană directă și plină de umor. Aceste două calități te ajută să fii sincer apreciată de către colegii de la birou. Planurile pe care le ai pentru week-end nu presupun prea multă mișcare. Îți dai seama că stai foarte prost la acest capitol. Este nevoie să faci o schimbare radicală în ceea ce privește stilul de viață.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 iulie - 6 august 2023

A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Chiar dacă din anumite puncte de vedere este posibil să stagnezi destul de mult, ești conștientă că tot ceea ce trăiești face parte dintr-un proces. Ai răbdare cu tine!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 iulie - 6 august 2023

Oportunitățile de care ai parte în sectorul profesional îți dau multă încredere că vei atinge succesul așa cum ți l-ai imaginat. Drumul a fost destul de anevoios chiar și până în punctul în care te afli în prezent. Întotdeauna sprijinul și încrederea oferite de cei dragi au fost ca un catalizator pentru tine. Du-te cu privirea și mai departe de visurile pe care le ai!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 iulie - 6 august 2023

Astrele susțin demersurile tale profesionale, dar ține de tine să rămâi motivată pe acest drum pe care ți-ai ales să mergi. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. Dar riscurile emoționale la care te supui își au oare rostul?

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 31 iulie - 6 august 2023

Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Viața personală îți oferă premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi.
Articole astro