Horoscop săptămânal: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru. ”Contrabalansarea” anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Pentru următoarele zile, tot ceea ce ai în minte este să te răsfeți. Ai nevoie de mai multe tratamente corporale pe care nu vei ezita să le transformi în rutina ta zilnică, iar scuza unui nou început de an te poate ajuta în acest sens. Indiferent de deciziile pe care le vei lua, tot ceea ce faci are darul de-ați reda vitalitatea.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Odată cu începutul unui nou an, prioritățile tale se modifică radical. Îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. De cele mai multe ori ești convinsă de reușită, iar acest lucru nu poate fi altfel atât timp cât ai toată susținerea persoanei iubite.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Astrele pulsează intens în această primă săptămână din an, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Deși totul pare încă amorțit în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele luni. Odată ce ai un plan structurat, și privirea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la început de an, este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Spiritul tău independent și exuberant are nevoie de o pauză. Perioada următoare este potrivită pentru blocarea tuturor proiectelor la care lucrezi pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Chiar la început de an, Soarele face bine cunoscuta sa vizită în casa familiei. Prezența sa va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei, chiar dacă firile rebele ale unora dintre ei vor fi destul de greu de acceptat de către ceilalți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Acest început de an te pune față în față cu situații dramatice. Atunci când vine vorba de viața socială, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică. Aceasta este posibil să amplifice starea de agitație interioară pe care oricum o resimți destul de intens.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

În perioada următoare trebuie să ai grijă la oamenii și implicit, la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur sau de modul în care alegi să le satisfaci nevoile. Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Dacă vei acționa astfel, vei reuși să minimalizezi posibilitatea unui eșec.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Atunci când trebuie să faci concesii legate de starea de sănătate, este indicat să nu dai curs acestor intenții. Ai nevoie de echilibru și atunci când vine vorba de alimentație și activitatea fizică.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Chiar la început de an, ești răsplătită pentru toate eforturile depuse în plan profesional. Ai fost mereu activă și ai reușit să profiți de toate oportunitățile de dezvoltare care ți-au ieșit în cale. Faptul că ai preluat mereu inițiativa te-a ajutat să te remarci și să atragi de partea ta implicarea anumitor persoane cheie. În această săptămână, în familie, atmosfera nu mai este atât de agitată. Fiecare membru reușește ușor, ușor să își pună viața în ordine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Pentru această săptămână ai întârziat destul de mult cu rezoluțiile pentru că nu mai ești atât de atrasă de acest mod de a face lucrurile. Intuiția îți spune că trebuie să ”pierzi” controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. Soarele și Jupiter vor fi destul de focusați pe viața ta profesională. Atunci când vine vorba de relații, partea cu suferința a devenit pentru tine un laitmotiv pentru a crede mai mult în singurătate.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Armonia și starea de bine care îți inundă viața în aceste zile te ajută să îți dai voie să simți. Chiar dacă uneori vor fi momente tensionate, confuze, vei ști exact ce trebuie să faci pentru ca echilibrul tău interior să nu fie afectat. Începutul noului an îți pregătește o serie de provocări inedite, mai ales atunci când vine vorba de partea profesională. Imprevizibilul va face parte constant din viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

Conexiunile interpersonale armonioase de care ai parte sunt esențiale pentru viața ta emoțională. În zilele următoare, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci și să crezi mai mult în propria persoană. Toate începuturile de care ai parte în această perioadă te vor ajuta să descoperi noi caracteristici ale propriei personalități.
Articole astro