Horoscop săptămânal: 31 august – 6 septembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 31 august - 6 septembrie 2020

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. În plan personal trebuie să fii pregătită să iei o decizie pe care o tot amâni, chiar dacă dinamica contextului actual nu îți permite să faci asta.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 31 august - 6 septembrie 2020

În zilele următoare vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă "spațiul" necesar pentru a integra anumite experiențe. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 august - 6 septembrie 2020

Cu fiecare dezamăgire pe care o trăiești ți se confirmă că lucrurile sunt mult mai complexe decât crezi sau speri tu. Indiferent de ora din zi sau din noapte, tu îți arăți disponibilitatea emoțională în raport cu anumite persoane. Faci asta pentru că este ceea ce simți. Deși sunt multe zile în care nu vei reuși să întorci evenimentele în favoarea ta, ești pur și simplu fericită.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 31 august - 6 septembrie 2020

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Lasă-te inspirată de lucrurile simple din jurul tău!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 31 august - 6 septembrie 2020

Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekend-ul va fi plin cu activități în familie.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 august - 6 septembrie 2020

Te simți încă "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Acțiunile tale deslușesc o parte a sufletului tău, dar asta nu înseamnă că cei din jur trebuie să fie conștienți de ceea ce ai tu nevoie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 31 august - 6 septembrie 2020

Expresia un "stil de viață sănătos" a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Poate totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în aceste sens, fără a ne promova cu agresivitate gândurile. Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 august - 6 septembrie 2020

Transpui cu ușurință în plan social ideile pe care le ai. Chiar dacă primești apreciere de la cei din jur, totuși nu ai încredere suficientă în propriile abilități. Ești întru totul conștientă de acest lucru, dar asta nu înseamnă că și încerci să combați, prin exercițiu, efectele negative ale acestei atitudini. Atunci când vine vorba de intrigile celor din jur, stai departe de ele. Nu îți complici inutil viața.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 august - 6 septembrie 2020

Din păcate, în această săptămână vei fi nevoită să faci compromisuri importante în cele mai de preț aspecte ale vieții tale. Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Trebuie doar să accepți asta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 august - 6 septembrie 2020

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor concentra atenția asupra unor lucruri importante despre propriul organism. Tot ceea ce trebuie să faci este să te "asculți". Nu te lăsa descurajată de momentele de slăbiciune. Fiecare dintre noi le are.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 august - 6 septembrie 2020

Îți displace atunci când anumite persoane încearcă să îți inducă alegerile pe care să le faci. Vei vorbi deschis despre această frustrare cu cei care contează pentru tine. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Persoana iubită pare să fie mult mai receptivă la nevoile tale. Indiferent de ceea ce vei trăi în următoarele zile, vei resimți o stare de împlinire.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 31 august - 6 septembrie 2020

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces te ajută să te dezvolți armonios din toate punctele de vedere. În viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Timpul te ajută să le rezolvi cu încredere pe toate.
Articole astro