Horoscop săptămânal: 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

În perioada următoare, din cauza mai multor situații tensionate acumulate, ajungi să acționezi complet irațional. De asemenea, modul în care te consumi psihic, pentru lucruri sau persoane care nu au nicio legătură directă cu tine, este de-a dreptul covârșitor. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou deoarece există posibilitatea să fii interpretată greșit.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Ideea de "echilibru interior" a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile în această săptămână.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Resimți din ce în ce mai mult neajunsurile din plan profesional, dar cu siguranță acesta nu este momentul potrivit să iei vreo decizie în acest sens. Până la acel punct de cotitură, încearcă să ai timp cu tine, să îți înțelegi emoțiile și să îți dai șanse reale de a face ceea ce te împlinește. Chiar dacă pe moment unele persoane îți inspiră încredere, încearcă să fii rezervată.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Atunci când nu ești sigură de sentimentele celorlalți, pune întrebări și ascultă activ.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Momentele cu ei ne oferă stabilitate, armonie și echilibru. Tot ceea ce se întâmplă la birou în zilele următoare te are pe tine ca personaj central. Îți displace această postură socială, desi ești conștientă că propriile acțiuni te-au adus în acest punct.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori este "scris" în natura umană să ne lăsăm duși de val. Momentele și emoțiile spontane ne pot ajuta să descoperim lucruri interesante despre propriile limite. Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Mai mult ca niciodată, te concentrezi pe propria "vindecare" și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent. Cariera este pentru perioada următoare pe locul doi, dar asta nu înseamnă că vei renunța la visurile tale din plan profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. În plan profesional este posibil să ai prea multe așteptări de la anumite contexte. Fii realistă!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Nu te mai lăsa influențată de aparențe!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn, iar la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare. Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștientă că modul în care gândești este cel mai elocvent. Din păcate, ai o atitudine de superioritate.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta. Fii mai blândă cu tine! La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează, iar asta îți oferă spațiu pentru programarea activităților din weekendul următor.
Articole astro