Horoscop săptămânal: 30 martie – 5 aprilie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 martie - 5 aprilie 2020

Zilele săptămânii vor fi organizate în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a nu pierde din vedere nimic ce poate avea însemnătate pentru tine. Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci. Vei acționa cu perseverență. Activitatea fizică regulată te va ajuta în acest demers.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 martie - 5 aprilie 2020

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. În această perioadă ai nevoie doar de armonie și de odihnă pentru a reuși să îți concentrezi atenția spre lucrurile importante pentru tine. Nu trebuie să te forțezi în niciun fel.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 martie - 5 aprilie 2020

Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu va fi suficient de "consistent" pentru a te face să acționezi. Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 martie - 5 aprilie 2020

Având în atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Neîncrederea în sine încă reușește să îți "încețoșeze" alegerile, atât în plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, lucrurile superficiale sunt cele care îți atrag întotdeauna atenția. Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 martie - 5 aprilie 2020

În câteva contexte în care te vei afla la birou, presupunerile pe care le vei face în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite. Te lași ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur și asta face din tine o persoană vulnerabilă. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 martie - 5 aprilie 2020

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Este posibil ca tot ceea ce se întâmplă în jurul tău să se afle sub o aură prea puțin "luminată".

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 martie - 5 aprilie 2020

Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii a alimentat neîncrederea în sine. Acest lucru începe să se schimbe totuși. Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Anxietatea va pune stăpânire pe tine în zilele care urmează. Totul în jurul tău pare a fi aievea. Din păcate, ai pierdut cu totul contactul cu realitatea.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 martie - 5 aprilie 2020

Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 martie - 5 aprilie 2020

Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 martie - 5 aprilie 2020

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. Indiferent de asta, în anumite contexte ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 martie - 5 aprilie 2020

În perioada următoare nu vei reuși să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. În viața ta sunt destul de multe persoane care au influență negativă asupra motivației tale. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 martie - 5 aprilie 2020

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru emoțional. Traumă, deznădejde, anxietate, toate astea te vor face să îți întorci din nou privirea spre propriile răni. Le privești iar cu compasiune și detașare. În plan profesional, chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor.
Articole astro