Horoscop săptămânal: 30 iulie – 5 august 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 iulie - 5 august 2018:

Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să mănânci în mod compulsiv. Este important să accepți că este posibil să existe o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu o persoană de încredere.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 iulie - 5 august 2018:

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. În următoarele zile te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi ”gratuit” insulte și ai tendința să fii agresivă cu toți cei care încearcă să afle ce se întâmplă cu tine. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas. Lucrezi fără noimă la proiectele personale, iar de la birou pleci foarte târziu.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 iulie - 5 august 2018:

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală. Această săptămână este importantă pentru tine deoarece vei reuși să ieși mult mai mult din zona de confort și această acțiune îți aduce multe împliniri.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 iulie - 5 august 2018:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută totuși să îţi proiectezi noi obiective. Atunci când vine vorba de reușitele în acest plan, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate. Chiar dacă zilele acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte te vor energiza și îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 iulie - 5 august 2018:

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Inducerea unei stări calme și focusate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată de persoane pesimiste și axate pe ideea de eșec. Indiferent de taskurile de care trebuie să te ocupi la birou, tot ceea ce trece prin mâna ta va fi îndeplinit așa cum se cuvine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 iulie - 5 august 2018:

De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Ești întru totul conștientă de acest lucru, dar asta nu înseamnă că îți vei schimba standardele. Țintele pe care le ai în minte sunt creionate în cel mai mic detaliu. Relațiile de prietenie în care ești implicată ajung să ia o formă superficială pentru tine. Toată dedicarea ta este focusată asupra familiei și carierei. Nu vrei să mai risipești din energie pentru lucruri care nu îți oferă împlinire.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 iulie - 5 august 2018:

Pe parcursul zilelor următoare ajungi să acționezi complet irațional în anumite situații. De asemenea, sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou! Firea ta explozivă este posibil să îți facă un deserviciu, mai ales atunci când vine vorba de anumite obiective profesionale pe care ți le-ai propus.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 iulie - 5 august 2018:

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Așteptările tale sunt destul de nerealiste, mai ales având în vedere dinamica legăturii pe care o ai cu partenerul. Această săptămână este destul de dificilă în ceea ce privește evenimentele de natură emoțională.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 iulie - 5 august 2018:

Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie atroce de a fi admirată de cei din jur. Această nevoie, dacă este analizată în profunzimea ei, poate scoate la iveală o neîncredere în sine patologică. Este important, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, să afli răspunsuri în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. Atunci când vine vorba de carieră însă, îți este mult mai ușor să te faci remarcată și să ajungi exact acolo unde îți propui.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 iulie - 5 august 2018:

Deși în acest moment în viața ta totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Firea introvertită care te caracterizează parcă te ”forțează” să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău. Zilele acestei săptămâni te vor găsi, în cea mai mare parte, într-o dispoziție apatică și destul de debusolată în raport cu ceea ce trebuie să faci.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 iulie - 5 august 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este posibil ca implicarea ta în ceea ce faci să lase de dorit, mai ales având în vedere faptul că la birou este nevoie să rămâi consecventă în acțiuni pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. În weekend te focusezi asupra proiectelor personale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 iulie - 5 august 2018:

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Alegi să rămâi alături de cei dragi, deși din punct de vedere psihic nu mai ai nicio urmă de energie pentru a-i ajuta. Încearcă totuși să te îngrijești și de sine.
Articole astro