Horoscop săptămânal: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi informațiile. Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Nu te lăsa cucerită de promisiunile celor din jur!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Ideea de "echilibru interior" a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile în această săptămână.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Încă acționezi destul de ambiguu în raport cu anumite relații din viața ta, iar la momentul actual, nici tu nu mai găsești explicația acestui comportament. Fidelitatea este pentru tine un aspect esențial în toate relațiile pe care le ai și de aceea te și simți foarte ușor rănită. În zilele acestei săptămâni vei avea posibilitatea de a te apropia din nou de o persoană pe care o apreciezi cu adevărat.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. "Contrabalansarea" anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte. Deși totul pare "amorțit" în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele săptămâni.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că este necesar să "pierzi" controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. Chiar dacă atitudinea exigentă cu privire la anumite lucruri este ceva ce te caracterizează, nimeni nu poate spune despre tine că nu ești și înțelegătoare în raport cu nevoile celor din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Mintea ta este un adevărat carusel în zilele care urmează. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Ești destul de sceptică cu privire la o anumită persoană. Indiferent de ceea ce simți, nu vei alege să vorbești despre propriile emoții.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei săptămâni este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică suferă schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Stagnarea pe care o trăiești la nivel profesional este ceva normal în dinamica oricărei vieți. Deși tu te simți mai specială, nimic nu ți se întâmplă doar ție în mod deosebit. Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra doar pe aspectele practice ale vieții tale și nu vei mai lăsa loc dramelor emoționale să preia controlul.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Propriul confort ar trebuie să fie mereu primordial. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, îi rănești pe cei din jur prin prisma atitudinii delăsătoare pe care o ai. Nimeni nu este obligat să îți ofere explicații constante cu privire la alegerile pe care le face.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Este primordial ca în zilele care urmează să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Soarele va face o dubioasă "ședere" în zodia ta. Energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. Unele relații din viața ta încep să prindă contur și să îți ofere armonia de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei noi săptămâni pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți.
Articole astro