Horoscop săptămânal: 3-9 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 septembrie 2018

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. În zilele următoare, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcție. În acest context îți revine sarcina destul de dificilă de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 septembrie 2018

Din fericire, ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Cu toate astea, te ții departe de ele deoarece alegi doar să le respecți opinia și nimic mai mult. Îți place armonia și vei acționa mereu în acest sens.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 septembrie 2018

Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să aibă probleme personale și să nu aibă energia necesară pentru a se conecta la tine. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3 - 9 septembrie 2018

În această săptămână îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat mult de cei dragi. De asemenea, ai nevoie de timp cu tine. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Aceste caracteristici ale personalității tale fac destul de dificilă colaborarea cu colegii din echipa din care faci parte la birou.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 septembrie 2018

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină. Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te ”forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi. Orice proces are nevoie de timp și dedicare.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 septembrie 2018

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Forța interioară este cea care te ghidează, indiferent de starea de spirit pe care o ai. Zilele de week-end vor fi pline de evenimente intense în plan social.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 septembrie 2018

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut și de aceea nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți. Zilele care urmează te provoacă din multe puncte de vedere. Chiar dacă modul în care vei răspunde provocărilor poate fi catalogat ca fiind unul neconvențional, nu vrei să dai explicații pentru comportamentul tău.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 - 9 septembrie 2018

Trăiești o stare de tensiune psihică destul de profundă. Oriunde ai merge, dai de persoane incompetente, insensibile și acest adevăr ți se pare extrem de crunt. Consideri că lumea din jur nu poate simți empatie nici măcar în situațiile în care acest lucru este primordial. Este o stare de fapt care te întristează peste măsură. La birou este important să fii atentă la oportunitățile de promovare care se ivesc.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 - 9 septembrie 2018

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește. Cu toate astea, încerci să arăți compasiune pentru cei care trec prin momente dificile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 septembrie 2018

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi informațiile. Deznădăjduirea de care ai parte în unele relații de prietenie, te ajută mult să capeți încredere în propria persoană și să descoperi lucruri noi despre tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 - 9 septembrie 2018

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3 - 9 septembrie 2018

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă de energie negativă inestimabilă. Trebuie să te detașezi de ele pentru că îți afectează destul de mult starea de spirit.
Articole astro