Horoscop săptămânal: 3 – 9 iunie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3 - 9 iunie 2019

Venus te va ghida din punct de vedere energetic pe parcursul întregii săptămâni. Alianța anumitor planete te va forța să ieși din zona de confort și să vorbești despre sine cu persoane pe care nu poți spune că le apreciezi cu adevărat. Capacitatea ta de a disimula anumite emoții te face să fii un rival destul de perspicace și greu de depășit, mai ales în plan profesional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 iunie 2019

Modul în care planetele ”planează” una în jurul alteia va face ca haosul să revină în viața ta. A vorbi deschis despre ceea ce simți devine un lucru inconfortabil în contextul în care ai senzația că nimeni din anturajul tău nu apreciează o astfel de deschidere la nivel emoțional. Indiferent de impactul social pe care îl au anumite evenimente la care iei parte, ai senzația că oamenii rămân la fel de egocentriști.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 iunie 2019

Apropierea afectivă pe care o trăiești în raport cu o anumită persoană îți confirmă încă o dată modul în care tu vezi prieteniile. O legătură fără compromisuri, deschisă, autentică, plină de candoare și afecțiune, aceasta este pentru tine o adevărată prietenie. Venus nu va mai fi într-o poziție retrogradă în perioada următoare și asta te va face să fii mai încrezătoare în raport cu planurile tale personale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3 - 9 iunie 2019

Multitudinea de contexte sociale antrenante psihic în care te vei afla pe parcursul următoarelor zile te forțează să îți expui vulnerabilitățile. Chiar dacă sunt persoane în jur care te apreciează cu adevărat, pentru tine nu asta contează. Tot ceea ce contează este ca tu să fii mulțumită cu alegerile pe care le faci și cu modul în care îți trăiești viața.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 iunie 2019

Ești genul de persoană care apreciează cel mai mult momentul prezent și pentru care trecutul este doar o amintire. Niciodată nu te raportezi la ceea ce ai trăit cândva deoarece știi că nici tu ca persoană nu mai ești cea de acum ceva timp. Tot ceea ce trăiești acum te poate ajuta să pui temelii propriilor visuri, mai ales dacă rămâi focusată asupra obiectivelor pe care le ai.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 iunie 2019

Atunci când vine vorba de securitate emoțională, o cauți cu asiduitate. Modul în care te raportezi la relațiile din viața ta îți crează destul de multe frustrări, mai ales că nimeni nu este responsabil de nevoile pe care le ai. Chiar și atunci când contextul impune un comportament pasiv, tu ești mult prea exuberantă și vocală. Nimeni din jur nu înțelege de ce trebuie să fii atât de radicală cu privire la anumite aspecte.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 iunie 2019

Zilele noii săptămâni aduc noi provocări intelectuale în viața ta. Cariera parcă are nevoie de o ”revigorare” deoarece obiectivele pe care le ai în prezent sunt lipsite de esență. Familia este un pilon important în ceea ce privește propriul echilibru, dar asta nu înseamnă că tot ceea ce fac cei dragi trebuie să reprezinte pentru tine un motiv de conflict.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 - 9 iunie 2019

Ești o fire mult prea posesivă și această atitudine va duce mereu la conflicte cu cei dragi. Indiferent de cât de multă libertate ai primi din partea celor din jur, tot ai tendința de a le controla orice mișcare. Atunci când vine vorba de expunerea ideilor în plan profesional, te simți inhibată de modul în care gândesc cei din jur. Inferioritatea pe care o resimți îți va crea multe frustări greu de gestionat.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 - 9 iunie 2019

Ideile pe care le ai în materie de business sunt ușor de pus în aplicare, dar asta presupune să ai în spate și un plan binedefinit. Îți plac provocările din plan profesional, dar de cele mai multe ori acestea te țin ore în șir peste program la birou, iar nemulțumirile în familie nu întârzie să apară. Oricât de mult ai argumenta alegerile pe care le faci uneori, parcă cei din jur nu sunt dispuși să te asculte.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 iunie 2019

Schimbările bruște care intervin în mai multe sectoare ale vieții tale îți dau de gândit. Nu știi dacă ceea ce se întâmplă este rezultatul propriilor acțiuni sau viața îți joacă feste din nou. Oricum ar fi, acum ești pregătită în fața imprevizibilului. În zilele de weekend se materializează o serie din dorințele tale și asta îți schimbă puțin perspectiva.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 - 9 iunie 2019

Nimic din ceea ce se întâmplă în plan romantic nu poate fi considerat ca fiind neobișnuit. Ca femeie, îți plac provocările intime la care te supune relația în care ești implicată, chiar dacă asta presupune să petreci mult mai mult timp alături de partener. Realismul este pentru tine un mod în sine de a percepe lucrurile, iar asta te oprește din a visa cu ochii deschiși la tot felul de lucruri pe care nu le vei putea avea vreodată.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3 - 9 iunie 2019

Relațiile din viața ta se află în pericol atât timp cât tu vei alege să faci tot felul de compromisuri care îți fac rău. A renunța la propria persoană este un deserviciu atât pentru sine, cât și pentru cei din jur. Iubirea nu poate fi forțată, indiferent că este vorba de cea romantică sau de cea dintre prieteni. Evită să emiți judecăți de valoare, mai ales atunci când nu deții toate detaliile unei anumite situații.
Articole astro