Horoscop săptămânal: 3 – 9 februarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3 - 9 februarie 2020

Tot ceea ce reprezintă viața ta actuală este de fapt catalizatorul propriei fericiri, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel emoțional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 februarie 2020

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul haosului existent la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 februarie 2020

Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău chiar par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Poate fi vorba de acea stare de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol din viața noastră. Și tu te simți așa deoarece ai parte constant de schimbări decisive în viața ta. Ritmul este unul alert.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3 - 9 februarie 2020

În viața ta nu accepți nimic forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în raport cu anumiți membri ai familiei te fac să îți dai seama că ai nevoie să te retragi pentru o perioadă din mijlocul acestor contexte. Indiferent că ești în căutare de noi prieteni sau de parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 februarie 2020

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important și nu faci concesii în acest sens.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 februarie 2020

Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă, dar este de asemenea și o sursă de anxietate. Familia și prietenii îți înțeleg starea și îți oferă toată încrederea și tot sprijinul de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 februarie 2020

Pentru zodia ta, nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 - 9 februarie 2020

Negocierile care au loc la birou la începutul acestei săptămâni îți oferă oportunitatea de a pune pe tablă toate cărțile pe care le deții. Inconvenientele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 - 9 februarie 2020

Indiferent că suntem de acord sau nu cu acest adevăr, avem puterea să modificăm "șinele" propriului nostru drum. Chiar dacă sunt multe acele contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 februarie 2020

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 - 9 februarie 2020

Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Chiar la început de săptămână, Soarele face binecunoscuta sa vizită în casa familiei. Prezența sa va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei, chiar dacă firile rebele ale unora dintre ei vor fi destul de greu de acceptat de către ceilalți.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3 - 9 februarie 2020

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare cu tine.
Articole astro