Horoscop săptămânal: 3-9 august 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 august 2020

Marte-Uranus, această diadă plină de forță, te ajută să îți recapeți încrederea în sine în urma unor eșecuri incontestabile. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. La birou, această săptămână va trece în viteză deoarece au loc schimbări la nivel de management și totul va lua o altă formă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 august 2020

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că, fără să vrei, vei ceda. Venus va aduce mult mai mult romantism în relația ta și apropierea pe care o simți față de partener parcă te ajută să îți menții vitalitatea pe linia de plutire.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 august 2020

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescită perspicacitatea. În zilele care urmează vei fi mereu în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională pe care o vei avea.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 august 2020

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 august 2020

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 august 2020

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu task-uri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Mai mult decât atât, ai senzația că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți oferă de fapt împlinirea de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 august 2020

Modul în care ajungi să te exprimi demonstrează cât de mult crezi în propriile visuri. Ești determinată și concentrată. Atunci când vine vorba de pașii pe care îi faci, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și, de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 august 2020

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 august 2020

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta. Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 august 2020

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere, iar tu te vei lăsa ghidată de ceea ce simți.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 august 2020

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Atunci când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 august 2020

În plan personal, dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit.
Articole astro