Horoscop săptămânal: 29 iunie – 5 iulie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iunie - 5 iulie 2020

Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 29 iunie - 5 iulie 2020

Deși încă nu știi spre ce direcție se îndreaptă toată jovialitatea de care ești înconjurată, te lași purtată de ea. Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iunie - 5 iulie 2020

Adori să flirtezi și să faci asta cu fiecare ocazie pe care o ai. Chiar dacă de multe ori îți pui întrebări în raport cu ceea ce se ascunde în spatele acestei nevoi, blochezi orice direcție spre răspuns. Este posibil să îți fie teamă de ceea ce vei afla. Viața profesională aduce în prim plan dorința de a te remarca. Cu toate astea, nu o să încerci în niciun fel să forțezi lucrurile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 29 iunie - 5 iulie 2020

Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate. Nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 29 iunie - 5 iulie 2020

Nu înțelegi nevoia unora de a aduce în plan online toate deciziile pe care le iau. În afara faptului că nu înțelegi, ești conștientă și de starea de iritare pe care ți-o creează. Cu siguranță "atinge" ceva în raport cu propria lume interioară. Încearcă să urmezi firul spre care duce această introspecție! Ai nevoie de răspunsuri în acest sens.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iunie - 5 iulie 2020

Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn, iar la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare. Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 29 iunie - 5 iulie 2020

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Firea introvertită care te caracterizează parcă te "forțează" să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iunie - 5 iulie 2020

Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Neajunsurile emoționale care apar uneori în relația de cuplu pot fi foarte ușor soluționate dacă există deschidere din partea ambilor parteneri. Vorbește deschis cu cel de lângă tine despre propria viață interioară!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iunie - 5 iulie 2020

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iunie - 5 iulie 2020

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Pentru cariera ta este important să o faci. Zilele de weekend vor fi aglomerate cu probleme administrative.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iunie - 5 iulie 2020

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singură. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. "Recalibrarea" survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 29 iunie - 5 iulie 2020

În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul.
Articole astro