Horoscop săptămânal: 29 iulie – 4 august

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iulie - 4 august

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate. Te focusezi pe propriile obiective și anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci, indiferent de context.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 29 iulie - 4 august

Viața personală prinde culoare odată cu ”transformarea” pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De demult așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ambigui pe care o vei recepționa de la Jupiter vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iulie - 4 august

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Atunci când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 29 iulie - 4 august

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 29 iulie - 4 august

Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Nu crezi că ești confortabilă cu această postură.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iulie - 4 august

În zilele care urmează reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective legate de carieră. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această dinamică pe care o ai în raport cu cei dragi îți oferă întotdeauna confort psihic.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 29 iulie - 4 august

Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie și nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic. Fii tu însăți, doar atât! În zilele care urmează planul profesional va fi prioritar. Te focusezi pe unele obiective pe care le-ai tot amânat în ultimele luni.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iulie - 4 august

Încearcă să nu rămâi prea ancorată în unele relații din viața ta. Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând care îți traversează mintea alimentezi acea afecțiunea care ia o formă distructivă pentru propria persoană. În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iulie - 4 august

Prima planetă care va aduce schimbarea în viața în perioada următoare este Saturn. Mișcarea lui retrogradă îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din realitatea vieții tale. Viața de familie este ancora ta atunci când vine vorba de echilibrul emoțional.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iulie - 4 august

Te simți neîndreptățită în raport cu acțiunile anumitor persoane, dar nu faci nimic în acest sens. Îți place să te complaci în postura de victimă. Îți lipsește curajul de vorbi deschis despre propriile sentimente și asta îi rănește cel mai mult pe cei din jurul tău. În plan profesional ai parte de reușite care îți mențin motivația la cote maxime, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iulie - 4 august

În perioada ce va urma ai suficient timp la dispoziție pentru a analiza în profunzime situația în care te afli la nivel personal. Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. De asemenea, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un astfel de context tocmai pentru a spune tot ceea ce simți.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 29 iulie - 4 august

Starea de spirit de pe parcursul acestei săptămâni va fi puternic influențată de cum te simți din punct de vedere psihic. Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri care nu îți au rostul. Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile.
Articole astro