Horoscop săptămânal: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Ambiția și dorința asiduă de a atinge succesul sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către orice tip de reușită nu este unul ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional și parcă te simți mai singură ca oricând.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Astrele conlucrează alături de tine în tot ceea ce întreprinzi. Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele săptămânii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Cariera nu mai este de demult o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi îţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Consecințele acțiunilor de acum se vor observa abia în lunile următoare. Este important să fii precaută. Influenţele pe care le are Luna asupra zodiei tale nu vor fi unele benefice. Această săptămână va fi una dintre cele mai grele din an. Au loc tot felul de evenimente bulversante, agasante din punct de vedere emoţional. Trebuie să fii mereu pregătită să faci faţă imprevizibilului.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Nu are niciun rost să începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat în timp că nu îţi apreciază dedicarea şi încrederea. La birou ai parte de zile destul de tensionate deoarece deadline-ul unui proiect important este foarte aproape, iar tu nu ai reușit să te afirmi așa cum îți doreai.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Perioada care urmează este definită de calm, de linişte interioară, de melancolie. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi către prietenii apropiaţi. În acest moment al vieții tale, îţi dai seama că sunt cele mai valoroase părţi din viaţa ta. Din punct de vedere emoţional, vei fi foarte liniştită şi dornică de a face totul pentru a menține armonia în jurul tău.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Magnitudinea evenimentelor din viața ta își lasă amprenta asupra tuturor relațiilor. Chiar dacă îți dorești să "avansezi" emoțional în raport cu anumite persoane, ai mereu senzația că ceva te ține în spate. Partea financiară este posibil să influențeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal. Încearcă totuși să nu renunți la valorile morale pe care le ai.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Indiferent de ceea ce se întâmplă cu tine pe anumite planuri, acum știi că împlinirea ta nu depinde de cât de mult îți poți permite din punct de vedere financiar. Pentru tine, totul are acum un alt sens. Atunci când trebuie să faci compromisuri emoționale, propriul confort trebuie să primeze. Iar această alegere nu va fi niciodată o dovadă de egoism. Este iubire de sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Simți că nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele emoționale și fizice. Din cauza faptului că la începutul acestei săptămâni ai un program extrem de încărcat, vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Spre sfârșitul ei însă simți că armonia și stabilitatea se întorc în viața ta. Încearcă să ai mai multă grijă de tine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Ești calmă și iei toate lucrurile exact așa cum vin spre tine. Îndatorirea pe care o simți față de anumite persoane din viața ta te fac să fii o fire mult prea implicată. În această perioadă te lași mai mereu condusă de ceea ce simți. Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul săptămânii. Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 septembrie-4 octombrie 2020

Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Pe parcursul următoarelor zile ajungi la concluzia ca îți face bine să adopți o asemenea atitudine. În acest mod economisești mai multă energie și astfel reușești să te orientezi către lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Modifică-ți planurile doar în funcțiile de propriile nevoi!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Învață să te bucuri de micile plăceri ale vieții! Firea pragmatică te privează de multe lucruri frumoase. Chiar și colegii de la birou au constatat acest lucru. Oportunitățile de dezvoltare personală sunt la putere în această săptămână.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Zilele care urmează sunt esenţiale pentru viaţa ta. Vei avea parte de provocări la care nu te aştepţi şi trebuie să fii pregatită să le faci faţă, chiar dacă este posibil ca uneori să fii luată prin surprindere. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente deoarece te ghidează şi te ajută să iei cele mai bune decizii.
Articole astro