Horoscop săptămânal: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în viața ta de zi cu zi. Această săptămână aduce în prim plan capacitatea ta de adaptare la tot ceea ce este nou.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Ești suficient de acidă în replici astfel încât să atragi antipatie de partea ta. Deși recunoașterea propriilor emoții este benefică pentru echilibrul interior, cei din jur nu trebuie să fie întotdeauna receptivi la nevoile noastre. Suntem primii responsabili de găsirea oportunităților care să ne ajute să ne satisfacem nevoile.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Totul în jurul tău poate fi descris ca fiind tulburător și inadecvat. De la evenimentele care au loc în viața personală și până la tot ceea ce ți se întâmplă la birou, îți dai seama că în acest moment te afli în imposibilitatea de a putea să te echilibrezi din punct de vedere psihic. Încearcă să rămâi concentrată doar pe acele lucruri care contează cu adevărat pentru tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de mici bucurii.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Starea de sănătate și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează astrele îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. De asemenea, în plan personal totul pare să se închege într-o manieră care te ajută să atingi împlinirea de care aveai nevoie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură. În zilele următoare nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai în gând. Mai mult decât atât, la orice pas ai senzația că viața îți joacă feste și că a crede în armonie este doar un clișeu.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Ciclurile pe care le realizează Pluto îți induc o stare de agitație și nesiguranță. Faptul că cei din jur pun întrebări cu privire la starea ta de spirit nu înseamnă că empatizează cu emoțiile tale. Atunci când ești atacată din punct de vedere al abilităților pe care le deții, ești conștientă că nu mai poți să lași garda jos. Oricât de mult ți-ai dori să o faci, din punct de vedere psihic nu ești capabilă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Chiar dacă la prima impresie unele persoane par a fi profesioniste și pasionate de ceea ce fac, în timp îți vei da seama că aparențele înșală foarte mult. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură. Zilele acestei săptămâni poartă cu ele multă tensiune la nivel energetic.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Nu ai rezonat niciodată cu eșecurile celorlalți. Această săptămână îți oferă însă noi oportunități pe care este indicat să le fructifici. Agitația din ultima perioadă continuă să fie la fel de apăsătoare. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași "apărată".

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

La orice pas te surprinzi vorbind cu sine pentru a te convinge că ceea ce faci este drept și se justifică. Ești conștientă că nu ai nevoie de prea multe motive pentru a lăsa totul baltă și a o lua de la capăt, dar cu toate astea te încearcă un sentiment de frică. Este posibil să nu mai fii atât de pregătită ca în trecut să îți asumi riscuri. Acum ai nevoie de rutină și echilibru.
Articole astro