Horoscop săptămânal: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta. În ciuda acestui lucru, tu te simți neîmplinită, singură, vulnerabilă și se pare că ai nevoie din ce în ce mai mult de susținerea și afecțiunea celor din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor orice neînțelegere care poate apărea pe parcursul zilelor următoare. În multe situații în care te vei afla, adopți noi norme de valoare şi încerci să îţi restabileşti echilibrul interior. Pentru tine acest început de an reprezintă o sursă incontestabilă de oportunități și idei pe care îți dorești să le pui în aplicare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Eclipsa Lunii care are loc în această perioadă te ajută să finalizezi o serie de lucruri începute de demult. "Organizare" va fi cuvântul de referință pentru tine în zilele care urmează. Ai nevoie de ordine în viața ta. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, începi să accepți că nimic nu este pentru totdeauna. Dinamica în care trăim se modifică de la o zi la alta, iar noi trebuie să ne adaptăm din mers.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoțional. Investești timp și energie în dezvoltarea personală. Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările pe care le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, caută noi oportunități de avansare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Chiar dacă te simți judecată, nu pleci urechea în fața intrigilor celor din jur. Îți definești concis și clar tot ceea ce ai de făcut și nu te abați de la strategia aplicată. Zilele ultimei săptămâni a lunii ianuarie vor aduce cu sine și momente de melancolie. Îți îndrepți destul de mult atenția către trecut deoarece în momentul prezent te simți neîmplinită și singură.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Simți nevoia de "a umple" orice moment al zilei cu activități. Nu îți lași niciun răgaz deoarece îți este teamă de astfel de timpi morți care îți pot induce stări de melancolie, regrete și altfel de gânduri care te dezechilibrează emoțional. Cu toate astea, trebuie să fii conștientă că agitația în care trăiești zi de zi are efecte negative asupra stării tale de sănătate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Influența pe care o primești din partea Lunii pe parcursul acestei săptămâni te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant pentru tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Jupiter care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Ai nevoie să te retragi din vacarmul societății pentru a regăsi în tine dorința de a continua să faci anumite lucruri. Te simți blocată din punct de vedere energetic. Atunci când se impune să iei decizii profesionale, îți dai seama că nu ai tăria de a alege un lucru sau altul.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Reflectezi asupra evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă și îți dai seama că ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială, dar nu este nimic ce nu poate fi ținut sub control.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această săptămână. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. O discuție sinceră cu partenerul de viață te poate ajuta să iei decizii cu privire la acest aspect. Atunci când vine vorba de modul în care alegi să faci lucrurile, totul trebuie să fie foarte bine gândit și analizat.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură, dar firea capricioasă te face întotdeauna să consideri că nimic nu este suficient pentru tine. Îți plac lucrurile servite pe tavă. Energia haotică pe care o recepționezi de la astre pe parcursul acestei săptămâni te face să simți că trăiești pe muchie de cuțit.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 ianuarie - 3 februarie 2019

Într-adevăr, întotdeauna ești disponibilă pentru cei din jur. Întrebarea la care însă trebuie să răspunzi este dacă și pentru sine ai aceeași disponibilitate. "Beneficiile" de care ai parte de pe urma unor relații de prietenie te fac să ajungi întotdeauna la compromis în ceea ce privește propriile nevoi. Pe parcursul acestei săptămâni este important să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate.
Articole astro