Horoscop săptămânal: 27 mai – 2 iunie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 mai - 2 iunie 2019

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, cum să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Împlinirea din plan personal este esențială pentru echilibrul tău interior, mai ales atunci când viața îți scoate în cale destul de multe provocări.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 mai - 2 iunie 2019

În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 mai - 2 iunie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni vei fi destul de categorică în raport cu alegerile pe care le vei face. Procesul de dezvoltare personală în care te afli este unul destul de anevoios și tulburător, dar asta nu înseamnă că vei ceda. Ai nevoie să te vindeci și vei face tot ceea ce ține de tine pentru ca acest lucru să se întâmple. În jurul tău "gravitează" tot felul de persoane care încearcă să îți distragă atenția de obiectivele propuse.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 mai - 2 iunie 2019

"Misiunea" ta pe acest pământ nu îți este tocmai clară, dar asta nu te împiedică niciodată să faci bine. Pe parcursul acestei săptămâni beneficiezi de contextele potrivite pentru a duce la îndeplinire câteva proiecte personale pe care le-ai tot amânat. Ai nevoie de reușite în acest plan pentru a-ți menține motivația la acel nivel care este confortabil pentru tine.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 mai - 2 iunie 2019

La birou colegii și superiorii îți apreciază creativitatea, dar asta nu înseamnă că și în plan personal te descurci la fel de bine cu provocările care apar zi de zi. Zilele acestei săptămâni sunt destul de grele din cauza situațiilor ambigui în care te vei afla. Indiferent de prognoza meteorologică care se anunță în weekend, tu o să te afli în mijlocul naturii. Ai nevoie să te reîncarci din toate punctele de vedere.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 mai - 2 iunie 2019

Zilele acestei săptămâni sunt potrivite pentru o analiză amănunțită a compromisurilor pe care le-ai făcut în ultimul timp în plan personal. Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic, iar oamenii din jur se raportează într-un mod total diferit la tine. Diferit față de ceea ce tu îți dorești de la ei. La birou totul este rutină.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 mai - 2 iunie 2019

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. În weekend te pregătești de o onomastică importantă pentru tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 mai - 2 iunie 2019

Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții tale, este important totuși să fii mai rezervată.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 mai - 2 iunie 2019

În această săptămână viața ta prinde culoare. În relația romantică nu vei reuși întotdeauna să adopți o tactică potrivită cu așteptările pe care le ai, dar asta nu trebuie să te descurajeze. În una din zilele acestei săptămâni, reușești să creezi haos în cadrul activității de la birou. Din punctul tău de vedere, este inexplicabil ce se întâmplă între anumiți colegi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 mai - 2 iunie 2019

Te-ai săturat de interesul fals pe care îl prezintă cei din jur în raport cu persoana ta. Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. Această stare de sine te ajută să iei decizii corecte în această direcție. Persoana iubită este de un real ajutor pentru tine și tu știi și apreciezi acest lucru.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 mai - 2 iunie 2019

Atunci când vine vorba de planurile pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci ca lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 mai - 2 iunie 2019

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine. Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să "alunecăm" spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea.
Articole astro