Horoscop săptămânal: 27 iulie – 2 august 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 iulie - 2 august 2020

Ești intrigată cu privire la anumite acțiuni ale celor apropiați, dar nu ai energia necesară pentru a-ți expune punctul de vedere. Distanțarea emoțională pe care o resimți uneori te ajută să afli lucruri noi despre sine și să apreciezi la un alt nivel timpul pe care îl dedici propriei persoane. Schimbarea este prezentă mereu în viața ta deoarece îți place să faci lucruri neconvenționale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 iulie - 2 august 2020

Din fericire, ai în jurul tău oameni fideli pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Cu toate astea, te ții departe de ele deoarece alegi doar să le respecți opinia și nimic mai mult. Îți place armonia. În cadrul activității de la birou încerci să inserezi noi idei pentru a înclina balanța în favoarea ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 iulie - 2 august 2020

A scoate la iveală chiar și cele mai ascunse gânduri și dorințe este de fapt precursorul vindecării emoționale. Nu mai încerci să te ascunzi în spatele propriilor minciuni. Indiferent de cât de inconfortabil este adevărul, acesta te va ajuta să "ieși la suprafață". Ai grijă la acei oameni din viața ta care chiar pun suflet în relația cu tine!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 iulie - 2 august 2020

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 iulie - 2 august 2020

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Saturn care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Pentru a ți se îndeplini visurile, trebuie să devii mai calculată din punct de vedere financiar și să nu mai faci achiziții care nu îți sunt necesare.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 iulie - 2 august 2020

În zilele care urmează totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai ai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. În carieră nu se anunță prea multă modificări de dinamică pentru perioada următoare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 iulie - 2 august 2020

Crezi cu tărie în propriile idei. "Agonia emoțională" în care ai trăit o bună perioadă de timp s-a dispersat. Ai recâștigat controlul asupra propriei vieți. Se întrevede începutul unui nou capitol în viața ta și de aceea este posibil să te simți destul de anxioasă cu privire la ceea ce va urma. Indiferent de starea ta emoțională, ai încredere în sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 iulie - 2 august 2020

Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii. Vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 iulie - 2 august 2020

Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană, "șutează" sau renunță definitiv. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. La finele săptămânii, Venus te revigorează și te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele creionate. Lucrurile decurg surprinzător de bine pe toate planurile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 iulie - 2 august 2020

Deși de multe ori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 iulie - 2 august 2020

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit astrele. Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă te aduc mai aproape de autenticitatea la care visezi dintotdeauna. Prietenii de demult uitate revin în prim plan. Îți este frică de ideea de compromis emoțional. Dintotdeauna ai fugit de orice decizie care te poate dezechilibra din punctul ăsta de vedere.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 iulie - 2 august 2020

Amintirile fiecăruia dintre noi construiesc drumul pe care noi am pășit zi de zi pentru a ajunge ceea ce suntem astăzi. Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Tu alegi întotdeauna să lupți de partea dreptății, chiar dacă provocările pe care le întâmpini sunt pe măsură.
Articole astro