Horoscop săptămânal: 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale, mai ales spre mijlocul săptămânii când are loc un eveniment important pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Ești mult prea impulsivă atunci când vine vorba de acest aspect.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Crezi în propriile visuri, iar această credință îți ghidează acțiunile.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație. Astrele te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei ”copertine”.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Această săptămână este definitorie pentru tine. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Mai mult, îți onorezi cu mândrie poziția față de o anumită persoană care te-a rănit. Reușești să fii detașată și să nu mai iei nimic personal din ceea ce se întâmplă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. În plan personal faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Dacă ești singură, în această săptămână vei fi într-o continuă dispoziție de flirt. Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. La birou nu se întâmplă lucruri pentru care merită să te consumi. Cel puțin, nu în această perioadă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să ”reconstruiești”. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care acestea o ascund.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut și de evitat. Majoritatea relațiilor din viața ta îți ”acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 ianuarie - 2 februarie 2020

În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală benefică în plan psihic. Ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde.
Articole astro