Horoscop săptămânal: 27 aprilie – 3 mai 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 aprilie - 3 mai 2020

Prezența lui Venus te inspiră întreaga săptămână. Casa zodiei tale este "inundată" de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. Procesul terapeutic în care te afli în prezent te ajută în acest sens.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 aprilie - 3 mai 2020

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt greu de schimbat. Chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu multe dintre ele, asta nu reprezintă pentru tine un catalizator pentru schimbare. Pe parcursul săptămânii ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Este important să îți menții poziția și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 aprilie - 3 mai 2020

Îți dai seama că, deși unele alegeri ți-au provocat suferință, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege "roadele" propriul echilibru interior. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Ai totuși de câștigat dacă vei adopta o atitudine degajată și vei avea răbdare.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 aprilie - 3 mai 2020

Momentele frumoase petrecute alături de partener te fac să te încrezi în noțiunea de "fericire în doi". Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Zi de zi găsești noi resurse pe care nu vei ezita să le explorezi la maximum pentru a susține în balanță propriul confort.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 aprilie - 3 mai 2020

Preocupările sau provocările din plan profesional "apasă" constant pe umerii tăi. Ești exigentă cu propria persoană. A face ceva cu jumătate de măsură nu reprezintă pentru tine o opțiune care poate fi luată în considerare. Atunci când mijloacele pentru atingerea obiectivelor se epuizează, cei din jur pot fi pentru noi adevărate surse de inspirație.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 aprilie - 3 mai 2020

Resimți nevoia compulsivă de a așterne pe hârtie propriile emoții. Îți simți amenințată poziția în cadrul anumitor relații importante pentru tine. Ești pregătită ca în orice moment să te arunci cu capul înainte doar pentru a demonstra lucruri. Nimeni nu poate fi "judecătorul" alegerilor pe care le faci pentru că nimeni nu este responsabil pentru ele.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 aprilie - 3 mai 2020

Te simți "urmărită" de tot felul de nevoi care nu au fost satisfăcute de-a lungul anilor, iar acum parcă își cer "drepturile". Modul în care încerci să maschezi anumite sentimente nu te poate ajuta să faci lucrurile într-un mod autentic. Nesiguranța de sine implică întotdeauna și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 aprilie - 3 mai 2020

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional și ești convinsă de ceea ce îţi doreşti. Mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi te ajută și în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. În perioada dificilă în care te afli ai nevoie de resurse financiare la care nu te-ai fi gândit.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 aprilie - 3 mai 2020

Obiectivul pe care îl ai în minte pentru această săptămână este să finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 aprilie - 3 mai 2020

În perioada următoare vei avea parte de susținere necondiționată din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai "ușor de cuprins". În raport cu anumite relații de prietenie, pregătește-te să fii forțată să ieși din zona de confort.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 aprilie - 3 mai 2020

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași "captivată" de tot felul de detalii care îți "hrănesc" orgoliul. Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Pentru tine, această săptămână va fi prima din an în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 aprilie - 3 mai 2020

Tot ceea ce te interesează în perioada următoare este să te reîndrăgostești de propria viață. Pui accent din nou pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta. Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi.
Articole astro